Beste VPN til Kodi

Klikk her for et kort sammendrag
Beste VPN-er til Kodi: sammendrag

Folk bruker Kodi til å strømme sine favorittfilmer og serier. Ønsker du å strømme på en sikker og anonym måte? Da trenger du en VPN. Med en VPN vil du kunne omgå nettsensur. I tillegg vil dine nettdata alltid være beskyttet.

En utmerket VPN som fungerer med Kodi og tilbyr god beskyttelse er ExpressVPN.

NordVPN og IPVanish er andre utmerkede valg til Kodi.

Ønsker du å vite mer om Kodi og de beste VPN-ene som du kan bruke til å strømme sikkert? Les vår fulle artikkel under.

kodi-tv-vpn

Kodi er uten tvil en av de beste strømmetjenestene for tiden. Det er en gratis åpen-kildekode plattform som gir deg tilgang til en imponerende samling av filmer, serier, og sport. Kodi har programvare for Windows, MacOS, Linux, Android, iOS og Raspberry Pi. I tillegg kan den brukes på flere enheter slik som Apple TV, Google Nexus Player og Nvidia Shield.

Bruk av Kodi i kombinasjon med en VPN vil gi deg all slags ekstrafordeler. Din strømmetrafikk vil være anonym og du vil kunne omgå geografiske restriksjoner for tilgang til enda mer innhold. I tillegg sikrer en VPN din nettilkobling mot eksterne trusler. Derfor anbefaler vi sterkt å bruke en VPN til Kodi. Du lurer kanskje på hvilken VPN du bør bruke. Hva er den beste VPN til Kodi? I denne artikkelen vil vi diskutere tre gode valg.

Beste VPN til Kodi: vår topp 3

Alle VPN-tjenestene under fungerer godt med Kodi. I tillegg garanterer de en sikker og anonym tilkobling som også gir deg tilgang til mer innhold.

1. ExpressVPN: stort servernettverk

Det er en grunn til at ExpressVPN havner på toppen i de fleste av våre tester. Denne VPN-en har god kundeservice og et stort servernettverk med lokasjoner over hele verden. Sikkerhetstiltakene er av god kvalitet og det er alltid en server tilgjengelig som vil gi deg tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix. Dermed er denne VPN-en perfekt å bruke med Kodi. Etter vår erfaring er også hastighetene og stabiliteten på tilkoblingene utmerket. Vi må bemerke at ExpressVPN er noe dyrere enn mange andre VPN-er, men du får den beste kvaliteten i retur.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

2. NordVPN: utmerket kryptering

NordVPN har tusenvis av servere i over 50 land. De fokuserer spesielt på sikkerheten til tjenesten. Grunnet dette tilbyr de sikkerhet av høy kvalitet og lagrer ingen logger. Selv om hastigheten på deres servere tidligere var preget av det høye krypteringsnivået er ikke dette lenger noe problem i dag. Derfor er NordVPN nå perfekt til strømming. Du kan bruke et abonnement på seks enheter samtidig. NordVPN er også en av de rimeligere betalingstjenestene på markedet.

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
  • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
  • Fin og tilfredsstillende applikasjon
  • Ingen logger
Besøk NordVPN

3. IPVanish: meget brukervennlig

IPVanish er en av de raskeste VPN-ene for tiden, noe som gjør den veldig egnet til strømming. Denne VPN-en har en utdypende guide på sitt nettsted som vil hjelpe deg å sette opp programvaren slik at den fungerer godt med Kodi. For de som liker å strømme anonymt og sikkert tilbyr IPVanish den beste kombinasjonen av hastighet og sikkerhet. Lær mer om vår erfaring med IPVanish i vår detaljerte omtale.

IPVanish
Fra
$3.49
7.3
  • Super rask VPN
  • Torrenter mulig
  • Relativt dyrt
Besøk IPVanish

VPN til Kodi: hva bør man se etter

Det er flere VPN-er som fungerer godt i kombinasjon med Kodi. Det kan være vanskelig å gjøre et valg mellom alle disse tjenestene. Så hva nøyaktig bør du se etter når du velger en VPN til Kodi? Først av alt er hastighet veldig viktig. En treg nettilkobling er irriterende, spesielt dersom du ønsker å strømme en film. En annen viktig faktor er personvernsvilkårene til VPN-en. Noen tjenester lagrer logger som inneholder personlig informasjon eller data om din nettaktivitet. Hvis du vil opprettholde ditt personvern på nettet så velg en VPN som ikke logger.

En annen viktig faktor er antallet servere VPN-en har å tilby. De fleste VPN-er har servere i mange land. Lokasjonen til disse serverne er viktig for å omgå blokkert nettinnhold. Vil du se på tysk TV i utlandet? Da trenger du en VPN som har tyske servere. Til slutt, er det alltid fint om VPN-en gir god valuta for pengene og har brukervennlig programvare.

Vi har tatt med faktorene over i vår vurdering når vi lagde vår topp 3.

Gratis VPN-er til Kodi

trophy

Når du ser etter en VPN til Kodi har du sannsynligvis kommet over noen gratis VPN-er også. Mens disse VPN-ene ser attraktive ut, så er de ofte ikke sikre å bruke. I tillegg har mange av disse gratisalternativene data- eller hastighetsbegrensninger. Dette kan bety at du ender opp med en treg nettilkobling eller filmer som hakker.

Hvis du ikke ønsker å støte på disse begrensningene og foretrekker å bruke internett fritt så anbefaler vi en betalingstjeneste. Ta en titt på vår liste over beste betalingstjenester dersom du ser etter et godt valg som ikke koster deg for mye.

Ønsker du heller å prøve ut en gratis VPN først? Forsikre deg at du bruker en troverdig gratis VPN som ikke utsetter sikkerheten din.

Hvorfor bør jeg bruke en VPN til Kodi?

Kodi er ikke fullstendig sikker: plattformen kommer med noen sikkerhetsrisikoer. Derfor anbefaler vi deg å bruke Kodi i kombinasjon med en VPN. Under kan du lese alt om fordelene med å bruke en VPN med Kodi:

  • Strøm og surf anonymt: ingen vil kunne se hvilke filmer du ser på eller hva du foretar deg på internett.
  • Tilgang til servere over hele verden: omgå geografiske blokkeringer så du har tilgang til mer nettinnhold. Med rett server kan du se på YouTube videoer som ellers ville vært blokkert hos deg.
  • Nettsikkerhet: din nettilkobling vil være beskyttet mot eksterne trusler, slik som hackere. Ettersom de ikke lenger har tilgang til din data kan de heller ikke misbruke den.

Sett opp din VPN med Kodi

I de fleste tilfeller vil det ikke være vanskelig å strømme på Kodi med en VPN-tilkobling. Når du har fått ditt VPN-abonnement og installert programvaren, så er det meste av jobben gjort. De fleste VPN-er har programvare som er ekstremt enkel å installere. Så fort du kobler til en av VPN-serverne vil all din trafikk bli rutet gjennom denne sikre tilkoblingen.

Alt du trenger å gjøre for å strømme sikkert og anonymt er å sikre at du er koblet til VPN-en. Med det meste av VPN programvare der ute vil dette bli gjort med bare et klikk. Klikk ganske enkelt på “connect” knappen på din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Når du er koblet til VPN-en kan du åpne Kodi programvaren å strømme sikkert!

Installer en VPN på din ruter

Kanskje du ønsker å bruke Kodi på en smart-TV eller på en mediespillerenhet som Google Chromecast eller Amazon Fire TV Stick. I disse tilfeller må du mest sannsynlig sette opp din VPN-tilkobling gjennom din ruter så alle enheter som er koblet til denne ruteren vil kunne ha glede av en sikker VPN-tilkobling. Til dette trenger du en ruter som støtter en VPN-tilkobling.

Sammendrag: beste VPN til Kodi

Kodi tillater brukerne å se på filmer og serier på laptop, datamaskin, smarttelefon og TV. Hvis du bruker en VPN i kombinasjon med Kodi vil din nettilkobling være tilstrekkelig beskyttet. Hvis du bruker ExpressVPN, NordVPN eller IPVanish, vil du ha en av de beste VPN-ene til Kodi og kan være sikker på at det vil fungere. Hvis du heller vil velge en annen tjeneste kan du alltid ta en titt på vår topp 5 allround beste VPN-er.

En VPN lar deg omgå geografiske restriksjoner som gir deg enda mer nettinnhold. Du kan for eksempel fjerne blokkering på Netflix-bibliotek i forskjellige land. Hvis du ønsker å bruke forskjellige arkiver privat på Kodi, slik som Exodus vil en VPN vise seg å være en perfekt løsning.

Beste VPN til Kodi: ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om Kodi og VPN-er? Kanskje vi kan hjelpe deg. Klikk på et av spørsmålene under for å lese tilhørende svar.

Vi anbefaler ExpressVPN til Kodi-brukere. ExpressVPN er veldig rask, sikker og har et bredt utvalg av servere. I tillegg har denne VPN-en en utmerket kundeservice.

Installer VPN programvaren på din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Aktiver den, åpne så Kodi appen. All din nettrafikk vil bli automatisk omdirigert. Ønsker du å bruke Kodi via en smart-TV eller i kombinasjon med en mediespiller (som Google Chromecast)? Da må du sette opp VPN-en på din ruter.

Med en VPN kan du strømme anonymt og omgå geografiske restriksjoner for mer innhold. Dette er også nyttig på Kodi, ettersom det tillater deg å se på flere filmer og serier via plattformen. I tillegg sikrer en VPN din nettilkobling mot eksterne trusler som hackere utgjør.

Teknologijournalist
Erik er utdannet i humanitære fag, og startet deretter å undersøke teknologi og nettkultur. Han er spesielt interessert i personvern og nettnøytralitet. Erik har jobbet som redaktør, tekstforfatter og oversetter på flere plattformer med teknologi som et gjengående emne.