Installere en VPN for Android TV

Android-looking character on a couch looking at a TV with the Android UI and a VPN shield
Klikk her for en kort oppsummering av denne artikkelen
Installere et VPN på Android TV: En kort guide

Når du installerer en VPN på Android TV, får du tilgang til mer innhold online på en sikker måte. Du kan for eksempel se filmer som bare er tilgjengelige utenfor ditt land. Det er tre måter å installere et VPN på din Android TV:

  • Konfigurer det med VPN -appen
  • Installer den på ruteren din
  • Installer den på en virtuell ruter på Windows eller Mac

Vi anbefaler å bruke ExpressVPN for din Android TV, fordi den tilbyr store hastigheter for streaming.

Vil du vite hvordan du konfigurerer et VPN på Android TV? Eller vil du vite fordelene med å bruke en VPN? Les deretter hele artikkelen nedenfor.

android-tv-with-vpnAndroid TV er en smart-TV plattform designet av Google, som bruker Android operativsystemet. Du kan se filmer og tv-programmer, eller lytte til musikk, gjennom forskjellige apper. Du kan for eksempel streame Spotify og Kodi. Når du beskytter Android TV med en VPN, kan ikke internettleverandøren din se hva du ser. På toppen av det får du tilgang til Netflix -innhold som bare er tilgjengelig i andre land. Det er flere måter å installere en VPN på din Android TV. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke en VPN app, men du kan også installere VPN -en manuelt på en (virtuell) ruter. Denne artikkelen vil beskrive hvordan du gjør dette.

Hvordan installerer jeg et VPN på min Android TV?

Det er tre forskjellige måter å installere et VPN på din Android TV. Den enkleste måten er bare å laste ned en app fra Play Store. Dessverre er det ikke alle VPN -leverandører som tilbyr en slik app. Hvis det er tilfelle, kan du velge å installere en VPN på ruteren eller på en virtuell ruter.

Installere et VPN på Android TV: App i Play Store

Mange store VPN leverandører har sin egen programvare. Dette betyr ofte at de også vil ha en Android app tilgjengelig. Hvis leverandøren din har en app tilgjengelig i Google Play Butikk, kan du installere den på Android TV. Hvis du ikke er sikker på hvilken VPN du skal gå med, kan det være lurt å rulle ned til delen der vi diskuterer de tilgjengelige alternativene.

Nedenfor finner du en trinn-for-trinn guide for å installere en VPN på Android TV ved å bruke en app i Play Store:

Install VPN Step by Step Smartphone

  1. Gå til nettstedet du valgte VPN, for eksempel ExpressVPN’s nettsted, og opprett en konto. Velg abonnement og betalingsmåte, og velg et sikkert passord.
  2. Se etter leverandørens VPN app i App Store på Android TV og last ned VPN programvaren.
  3. Åpne appen og logg deg på kontoen din ved hjelp av detaljene fra trinn ett.
  4. Appen er nå klar til bruk. Velg VPN serveren du vil bruke. Tenk på at dette valget også avgjør hvilket innhold som er tilgjengelig for deg. Vil du ha tilgang til Amerikansk Netflix? Velg deretter en server i USA.
  5. Slå på VPN ved å trykke på ´på´ knappen eller klikk på ´koble til´.

Android TVen din er nå beskyttet av VPN. Du kan bruke TVen som du pleier, mens du nyter sikkerhet, anonymitet og tilgang til blokkert innhold!

Installere et VPN på Android TV: VPN på ruteren

Router

Når en VPN er installert på ruteren din, vil alle enhetene som kobles til internett via denne tilkoblingen, bli beskyttet. Derfor vil Android TV også være det. Hvis du vil gjøre dette, må ruteren din være egnet for denne typen bruk.

Å sette opp en VPN på ruteren din kan vise seg å være litt teknisk utfordrende. Du må endre fastvaren på ruteren din for å forberede den til bruk med et VPN. Dette kalles blinking. Du kan installere en VPN på ruteren din ved å følge trinnene nedenfor:

  1. Sjekk om ruteren din er egnetfor “flashing”. Les alt om dette i artikkelen vår med de beste VPN ruterne.
  2. Velg et VPN som fungerer på en ruter, for eksempel ExpressVPN, og opprett en konto.
  3. Endre fastvaren på ruteren og installer et VPN på den. Du finner en utvidet veiledning om hvordan du gjør dette i vår artikkel om installering av et VPN på ruteren.
  4. Koble Android TV (og hvilken som helst annen enhet) til Wi-Fi nettverket til den blinkende ruteren. Android TVen din er nå beskyttet med et VPN.

Installere et VPN på Android TV: VPN på en virtuell ruter på din PC eller Mac

Virtual router

Hvis ruteren din ikke er egnet til å blinke, kan du også koble Android TV til virtuell ruter, som i utgangspunktet er en Wi-Fi hotpot, på din PC eller Mac. Hvis du installerer en VPN på denne PCen eller Macen og kobler TVen til den, blir også Android TVen din beskyttet. Du kan oppnå dette ved å følge disse trinnene:

  1. Installer et VPN på din PC eller Mac. Dette er veldig enkelt, siden de fleste VPN leverandører har enkle installasjons veivisere og enkle guider.
  2. Opprett et Wi-Fi sone på din PC eller Mac, slik at Android TV kan koble deg til det.
  3. Koble Android TV til dette VPN beskyttede nettverket på din PC eller Mac.

Den beste VPNen for Android TV

Ser du fremdeles etter en VPN for din Android TV? Vi kan komme med en anbefaling! Hvis du vil ha flere alternativer eller prøve flere VPNer, bør du se artikkelen vår «VPN på Android TV». Vi diskuterer de tre beste alternativene i den artikkelen. Vil du velge en VPN helt alene? Deretter kan du bruke våre anmeldelser til å sammenligne og kontrastere mange alternativer.

ExpressVPN for Android TV: Strømming ved raske hastigheter

En av de beste og mest populære VPNene for øyeblikket er ExpressVPN. Denne leverandøren skiller seg ut når du ser på strømnings kvalitet også. ExpressVPN er veldig enkel å bruke i kombinasjon med en Android TV på grunn av den smarte Play Store-appen. Med ExpressVPN serverne vil du alltid kunne nå høye hastigheter på den tryggeste måten. Vi har rangert ExpressVPN øverst på listen etter å ha undersøkt den raskeste VPN leverandøren, som er perfekt for streaming. Hvis du bruker en treg VPN, må du vente på at en video bufres, men dette vil ikke skje med ExpressVPN. Det vil sørge for at du kan glede deg over Android TV uten avbrudd.

ExpressVPN er også veldig sikkert. Den bruker de sterkeste typene kryptering og logger ikke noe. Applikasjonene deres er tilgjengelige på flere forskjellige språk. Vi har konkludert med at ExpressVPN er det beste valget for å trygt strømme innhold på Hulu, Netflix og andre online plattformer. Hvis du er usikker på om en VPN er noe for deg, kan du teste ExpressVPN risikofritt med sin 30-dagers pengene tilbake garanti.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

Hvorfor installerer du et VPN på Android TV?

Vi har snakket om dette før, men vi vil nevne fordelene ved å bruke VPN på Android TV-en din for deg igjen. En VPN vil gi brukerne mer personvern, sikkerhet, og frihet på nettet. Hva betyr dette for din Android TV? Her er noen eksempler:

  • Personvern: Det er vanskeligere for folk å finne ut hva du driver med på nettet når du bruker en VPN på Android TV. Det er ikke andres sak det du ser på, det er ditt. Hvis du ikke bruker en VPN, mange andre – som internett leverandør, utleier, nettsteder du besøker og nettkriminelle – kan se hva du ser på.
  • Sikkerhet: Hvis nettkriminelle ikke lenger kan se dataene dine, kan de heller ikke misbruke dem. Din tilstedeværelse på nettet er sikrere med VPN -kryptering, og det samme er Android TV. Du kan se Disney plus uten sikkerhetsproblemer.
  • Frihet: Ubegrenset streaming blir et alternativ med et VPN på Android TV. Hvis du velger serverne dine riktig, får du tilgang til mer innhold enn det som er tilgjengelig på din egen plassering. Hvis du velger en server i USA, får du tilgang til deres Netflix innhold. Du kan også finne mer innhold via utenlandske servere på plattformer som Hulu, Spotify, YouTube, og mange sports kanaler.

Siste tanker

Hvis du installerer en VPN på Android TV, kan du få tilgang til strømmende innhold fra hele verden, og informasjonen på nettet blir mye sikrere. Vi kan anbefale å bruke ExpressVPN. Du kan installere denne VPNen på Android TV ved å laste ned appen fra Play Store. Du kan også oppnå dette ved å installere en VPN på din (virtuelle) ruter. Uansett hvilket alternativ du velger, vil en VPN beskytte Android TV og åpne en verden av innhold.

Installere et VPN på Android TV: Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om VPNer? Eller om å sette opp en sikker tilkobling på Android TV? Klikk på en av vanlige spørsmål og finn svaret.

Det er tre forskjellige måter å installere et VPN på din Android TV. Du kan laste ned en app fra Play Store, du kan velge å installere en VPN på ruteren eller sette opp en virtuell ruter på datamaskinen din. Du trenger et VPN abonnement for alle disse alternativene.

En VPN på Android TV gir deg mer personvern, sikkerhet og frihet på nettet. Den største fordelen for de fleste er at de får tilgang til innhold get access to content på streamingplattformer – som Netflix eller Hulu – som ikke er tilgjengelig for dem i deres eget land.

ExpressVPN er for tiden den beste VPNen for Android TV. Leverandøren tilbyr høye hastigheter, som er perfekte for streaming. Du kan glede deg over favorittfilmene og -programmene dine uten å måtte vente på at den skal buffres.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.