PureVPN PNG Logo Large

PureVPN Gjennomgang 2022

Oppdateringen: 29 desember 2021
Høydepunkter
  • Mange servere
  • Lett å bruke
  • Netflix virker ikke alltid
Score
6.8

Vår PureVPN score

  • Speed
    8.0
  • Safety
    3.0
  • User-friendliness
    8.0
  • Servers
    8.0

PureVPN omtale (2022) – Billig, rask, enkel å bruke

I denne anmeldelsen vil vi snakke om VPN-leverandør PureVPN. PureVPN er en av de mest kjente VPN-leverandørene som har servere over hele verden. Med denne VPN-tjenesten er internett-trafikken din kryptert, skjult og anonymisert samtidig som mulige internettblokader blir ungått. PureVPN er kjent som en anstendig og pålitelig service med raske servere og som gir deg muligheten til å se den amerikanske versjonen Netflix. Du kan også omgå sensurrestriksjoner på internett med PureVPN i land som Kina, Tyrkia eller Russland. Det er også mulig å fullstendig anonymt laste ned filmer og serier via torrents med PureVPN.


PureVPN har

Her er de viktigste funksjonene i PureVPN:

  • PPTP, L2TP og SSTP-tilkoblinger og 256-bit kryptering
  • Ubegrenset bredbånd og serverbytter
  • 1Gbps tilkoblingshastighet
  • Ingen logger, kun tilgang til serveren blir logget i fem dager (ikke de nettstedene du har besøkt)
  • Opptil fem tilkoblinger samtidig på én konto
  • Indikasjoner når visse data ikke kan kjøres gjennom en VPN-tilkobling
  • Fri programvare og applikasjoner for Windows, Mac, iOS og Android
  • Virtual ruter-funksjon: Dette gjør at du kan gjøre datamaskinen om til en ruter med VPN som du kan koble opptil ti enheter med.
  • Kompatibel med DD-WRT rutere, SmartTV, Chrome, Amazon Fire TV Stick og Roku.
  • 24/7 live-chat støtte med effektiv og vennlig kundestøtte.
  • Fleksible betalingsalternativer
  • 7-dagers betalingsreturrett

PureVPN Select Mode


PureVPN og Netflix

Netflix har den siste tiden slått tilbake mot VPN- og proxy-brukere. Disse er stort sett brukere som ønsker å bruke den amerikanske Netflix-tjenesten utenfor USA. Dette tillater brukere å få tilgang til mange flere filmer og serier.

Heldigvis har de en løsning på dette problemet. En gang i blant de skaper de nye amerikanske IP-adresser som de prøver å holde utenfor Netflixblokkasjen så lenge som mulig.

Hvis du ønsker å bruke disse serverne råder vi deg til å kontakte PureVPN-teamet; de vil gi deg råd angående hvilke servere som gir deg best mulig tilgang til Netflix på et bestemt tidspunkt. Under testen fungerte den tildelte serveren fungerte veldig bra. I løpet av det første minuttet var strømmekvaliteten rimelig, men etter et par minutter kunne vi strømme Netflix fra USA i HD uten hikking eller buffring. Ja, PureVPN tilbyr den amerikanske versjonen av Netflix, men du har også tilgang til internasjonal fotball og andre sporter hvis du er på ferie i utlandet.

PureVPN-Netflix Movie Screenshot


Serverhastighet

Programvaren til PureVPN ser bra ut og fungerer fint, men er tilkoblingshastigheten god?

Tilkoblingshastigheter du kan oppnå med en VPN-tilkobling avhenger av visse faktorer. De viktigste faktorene er din egen tilkoblingshastighet, hva slags kryptering du bruker, hvor VPN-serveren er og din egen plassering og avstand til serveren.

Internett-tilkoblingen vi har testet er en 150mbit tilkobling. Med servere i Nederland, Storbritannia og Tyskland tilkoblingshastighet nådd opp til 100Mbit. Det samme vil være tilfelle for de fleste land i Europa. Tilkoblingshastigheten til USA var rundt 70mbit. Alt i alt var vi veldig fornøyd med tilkoblingshastigheten vi hadde, og vi tror at det vil være tilstrekkelig for de fleste bruksområder. I praksis kan vi surfe uten merkbare forsinkelser, se på YouTube, se Netflix og laste ned store filer.


PureVPN pris

PureVPN tilbyr et par pakkeløsninger. Prisene avhenger av lengden på abonnementet du registrerer deg for. Jo lengre abonnementet er, jo mindre må du betale per måned. PureVPN tilbyr følgende rater:

Se prisene på PureVPN

PureVPN tilbyr en sju-dagers returrett på alle pakkene.


PureVPN sikkerhet og personvern

PureVPN har sterke krypteringsfunksjoner. En av de viktigste er støtten for en rekke VPN-krypteringsprotokoller som inkluderer OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP og IKEv2. Vi anbefaler personlig OpenVPN med 256-bit AES-kryptering og SHA-1 for data-verifisering siden dette er mye sikrere enn de andre alternativene. PureVPN tilbyr også løsninger for DNS-lekkasjer og IPv6-lekkasjer. Dette beviser at deres tjeneste gir svært god kryptering.

Når det gjelder datalogging må vi konkludere med at PureVPN lagrer visse logger. Dette inkluderer informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer (kun fra brukere fra enkelte land), og session-logger. Session-loggene registreres i det øyeblikket en forbindelse blir skapt og inneholder kun databruk, ingen aktivitetslogger. Spesielt når du bruker delte-IP-servere vil det være svært vanskelig å spore aktiviteter du har gjort, selv om vi foretrekker at PureVPN ikke beholdt noen logger i det hele tatt.

Videre er PureVPNs hovedkontor i Hong Kong. Her er det ingen lover om datalagring, så PureVPN er ikke forpliktet til å logge alle brukerdata.


PureVPN server steder

PureVPN tilbyr servere i mange land. Totalt er det mer enn 500 servere i 141 land tilgjengelig. En liten gruppe av land der PureVPN har servere:

USA, Storbritannia, Australia, Brasil, Canada, Chile, Kina, Costa Rica, Tyskland, Egypt, Frankrike, Hong Kong, Irland, Indonesia, Italia, Japan, Litauen, Luxembourg, Malaysia , Nederland, New Zealand, Panama, Romania, Russland, Singapore, Sør-Afrika, Sør-Korea, Sverige, Sveits, Taiwan, Thailand, Tyrkia, Ukraina, Polen, Argentina, Belgia, Danmark, Mexico, Norge, Vietnam, Island.

PureVPN Server List


PureVPN kundeservice

Kundestøtten hos PureVPN har blitt betydelig forbedret i det siste, og akkurat tilbyr de også 24/7 chat-support i tillegg til billetter og e-poststøtte. Vi testet denne chat-støtte med noen vanskelige tekniske spørsmål, og disse ble besvart riktig i løpet av få minutter. PureVPN gjør det veldig bra all-round.


PureVPN konklusjon

PureVPN, er uten tvil en av de beste VPN-løsningene vi har sett. Alt ser ut til å være tenkt gjennom svært nøye, som godt utformet. Programvaren er enkel å bruke og har skjermdump-baserte “how-to” guider. PureVPN tilbyr et bredt spekter av raske servere med stabile forbindelser. PureVPN er en av de billigere VPN-tjenestene hvis du velger pakkeløsningen på to år.

Det faktum at vi var i stand til å se den amerikanske Netflix-versjonen uten problemer vil være et godt argument for å overbevise mange folk for å skaffe seg et PureVPN-abonnement. Videre er det også fint å laste ned anonymt helt uten problemer med PureVPN.

Personlige meninger eksperter VPNoverview.com

“Billig, rask, enkel å bruke”
Vår score
6.8
Besøk PureVPN