Slik ser du Formel 1 Grand Prix racing gratis over hele verden

VPN shield icon, laptop streaming Formula 1 and bolide
Vil du lese et kort sammendrag av denne artikkelen? Klikk her!
Hurtigguide: Slik ser du Formel 1 online over hele verden

Som ekte F1-fans vet, er det alt annet enn enkelt å se Formel 1 når du er i utlandet, på grunn av geografiske begrensninger håndhevet av strømmetjenester. Heldigvis finnes det en enkel vei rundt dette problemet. Du trenger bare en VPN.

Vi har satt sammen en hurtigveiledning for hvordan du fjerner blokkeringen av SRF i Sveits, slik at du kan se alle 2022 Formel 1 Grand Prix-løp gratis.

  1. Abonner på en god streaming-VPN. Vi anbefaler NordVPN (for øyeblikket med en fin rabatt og 30-dagers pengene-tilbake-garanti).
  2. Last ned og installer riktig VPN-app på enheten din (smarttelefon, datamaskin eller nettbrett).
  3. Koble til en server i landet der strømmen din er basert. Vi anbefaler den sveitsiske kanalen SRF ZWEI. Så koble til en VPN-server i Sveits.
  4. Vent noen sekunder etter at VPN-en kobles til.
  5. Naviger til SRFs Live TV-spiller. Når du er på siden, klikk på SRF INFO (Sport).
  6. Du er i gang med løpene! Nyt 2022 F1-sesongen!

Viktig: Noen land tilbyr gratis F1-strømmer. Dette er offisielle, lovlige strømmer, men vanligvis bare tilgjengelig i ett spesifikt land. Ved å bruke en VPN kan du imidlertid få tilgang til disse strømmene fra hvor som helst i verden. Bare koble til det landets server i trinn 3. Sjekk ut vår liste over gratis F1-strømmer som du kan få tilgang til med en VPN.

Ser du etter et dypdykk i oppheving av blokkering og strømming av live sport uansett hvor du er i verden? Trenger du engelskspråklige kommentarer? Vi viser deg flere strømme alternativer og forklarer hvordan alt dette fungerer i artikkelen nedenfor!

Formula 1 online icon

Elsker du ikke bare lukten av høyoktan drivstoff om morgenen? Det grønne flagget vaier i 2022 Formel 1 sesongen, mens Max Verstappen, Lewis Hamilton, Lando Norris og mange andre fan favoritter tar til kretsene. Med løp som finner sted i 34 land over hele verden – Bahrain Grand Prix startet sesongen 20. mars – er det ingen overraskelse at Formel 1 racing har blitt et verdensomspennende fenomen.

Mange fans forlater tradisjonelle kabelleverandører, og leter etter nettbaserte veier for å se F1. Hvis du er fra USA, kan du se hver eneste 2022 F1 Grand Prix med SlingTV. F1 fanatikere i Brasil kan live strømme via Band gratis, mens innbyggere i Sveits kan bruke SRF for gratis F1 live strømming.

Men det er et problem. Du kan ikke få tilgang til noen av disse leverandørene med mindre du er i landet. Nettsteder blokkerer utenforstående fra å få tilgang til innholdet deres ved å bestemme IP-adressen deres. Hvis du ønsker å låse opp tilgangen til et utenlandsk nettsted som strømmer F1, en Virtual Private Network (VPN) er nøkkelen.

Vil du lære hvordan? Vi deler det hele ned for deg i guiden vår til live strømming av Formel 1 racing, uansett hvor du er i verden. Vi har informasjon om gratis strømming, hvordan du får tilgang til dem, og hele F1 kalenderen nedenfor.


Hvordan se F1 Live, over hele verden

Uansett hvor du er i verden, kan du vanligvis få tilgang til Formel 1 løp på en av tre måter. Disse tre hovedalternativene er:

Infografikk som viser hvordan du ser F1 live over hele verden

  • Bruk en lokal strømmetjeneste: Hvis du er en ivrig fan av Formel 1 racing og bor i et område der løpene er dekket, vil du kunne få med deg en lokal strømming. I tillegg, hvis du reiser utenlands i et land med lokal dekning, kan du følge handlingen med en av deres lokale strømmer, for eksempel Channel 4 i England. Mange av disse lokale strømmene er til og med helt gratis. Bare pass på at strømmetjenesten du velger er lovlig. Men frykt ikke, senere i denne artikkelen finner du en liste over fullt lovlige gratis F1-strømming.
  • Følg løpet på lokal tv: Hvis du er i et område med en lokal strømming, er sjansen stor for at du også kan glede deg over å se Formel 1 direkte på lokal-tv. Kanskje du til og med kan bli med andre racingfans på puben rundt hjørnet eller nyte Grands Prix-sendingen med venner på en klokkefest.
  • Se en Formel 1 strømmetjeneste online med en VPN: Hvis du reiser hjemmefra og ikke lenger kan få tilgang til den vanlige F1 strømmetjenesten din, kan du se den med en VPN. Med en VPN kan du endre IP-adressen din til hjemlandets IP-adresse, uansett hvor du er. På denne måten kan du også nyte din vanlige sports live strømming under ferien i utlandet.

Trenger jeg en VPN for å se F1?

Mørk VPN-server med VPN-beskyttet ikon og blob-bakgrunnEn VPN er et må ha i følgende situasjoner:

  • Du er på ferie i utlandet eller på forretningsreise, men ønsker å se en Formel 1-sending fra hjemlandet ditt (f.eks. på grunn av kommentarene).
  • Du befinner deg i et land der du ikke har den rette TV-pakken eller hvor de ikke sender Formel 1 i det hele tatt.
  • Du vil se en gratis Formel 1 live strømming.

Er du i en av disse situasjonene? Du trenger absolutt en VPN.

Hvorfor trenger du en VPN for å se F1 racing?

Så, hvorfor trenger du en VPN? Hovedårsaken har alt å gjøre med geografiske begrensninger og kringkastings rettigheter. Medieselskaper må betale for rettigheter til å strømme eller kringkaste innhold i ulike regioner og land. Dersom de ønsker å vise en bestemt type innhold i flere regioner, må de generelt betale et større beløp til den som eier rettighetene.

Som en konsekvens av dette må strømmetjenester blokkere brukere som prøver å få tilgang til innholdet deres fra en region eller et land som ikke dekkes av deres kringkastingslisens. De gjør vanligvis dette ved å sjekke IP-adressen din – en unik adresse som viser nettsteder, blant andre nettplattformer, hvor du er.

En VPN kan imidlertid endre IP-adressen din og få det til å virke som du er i et annet land enn du faktisk er. På denne måten kan du få tilgang til hvilken som helst F1 strømmetjenesten du ønsker, uavhengig av hvor du befinner deg!


En trinn-for-trinn veiledning: Slik ser du Formel 1 hvor som helst

  1. Abonner på en premium VPN-leverandør. Den beste VPN-leverandøren for å se alle Formel 1-løp er NordVPN. Denne VPN-en tilbyr over 5100 raske strømmetjenester i 60 land. Denne VPN-en er pålitelig og rask. I tillegg kan du dra nytte av 30-dagers pengene-tilbake-garantien for å prøve NordVPN gratis. Vil du vite hva annet du kan gjøre? Les deretter vår NordVPN review.
  2. Etter å ha abonnert på et VPN, last ned og installer programvaren på enheten din (bærbar PC, smarttelefon, nettbrett osv.). Du vil kunne finne den riktige nedlastingen på den offisielle nettsiden til VPN-leverandøren din.
  3. Når den er lastet ned, åpner du appen og logger på.
  4. Velg en VPN-server i landet der strømmetjenesten din er basert. Hvis du vil se SRF Infos gratis F1 strømmetjenesten, for eksempel, koble til en VPN-server i Sveits.
  5. Etter noen sekunder blir du koblet til VPN-serveren. Hold VPN-en i gang i bakgrunnen.
  6. Gå til F1 strømmetjenesten du vil se, og hei på din favoritt F1-sjåfør! Du kan også bruke en VPN for å koble til hvilken som helst av disse offisielle gratis Formel 1 strømmene.

Konfigurer et VPN på en annen enhet

Hvis du heller vil installere VPN på en annen enhet som ikke er telefonen eller datamaskinen din, må du ta en annen rute. Nedenfor er noen nyttige guider for å hjelpe deg med å installere en VPN på forskjellige enheter:


Gratis F1 Live strømmer

Nå som du har installert en VPN, er det en rekke land med gratis Formel 1 strømmetjeneste. Disse strømmene er bare tilgjengelige hvis du er innenfor landets grenser på grunn av geo-restriksjoner. En kvalitets-VPN kan imidlertid gi deg tilgang til disse strømmene, uavhengig av hvor du er.

Nedenfor er noen strømmer vi fant som fungerer gratis når du bruker en VPN. Bare koble til en VPN-server i riktig land og nyt den gratis F1 strømmetjenesten! Vi anbefaler SRF ZWEI i Sveits for F1, men sjekk tilbake for oppdateringer.

LANDNETTSENDINGSTRØMMERKRAV
AlbaniaRTSHLive strømmingIngen
ØsterrikeServus TVForsinket strømmingIngen
BrasilBandLive strømmingIngen
FrankrikeCanal+Live strømmingKanalabonnement
TysklandServus TVForsinket strømmingIngen
ItaliaTV8Forsinket strømmingIngen
LuxembourgRTLLive strømmingIngen
Sveits (anbefalt)SRF INFOLive strømmingIngen
StorbritanniaChannel 4Se HøydepunkterE-post, navn og adresse i Storbritannia
USASlingTV (ESPN og ABC)Live strømmingAbonnement (gratis prøveversjon)

Bare velg en VPN-server i landet der live strømmetjenesten du ønsker å se (for eksempel en sveitsisk VPN-server hvis du vil se SRF), så er du klar!


Hvor kan jeg se Formel 1?

Hvis du ser etter dekning av løpet på et annet språk, nedenfor er alle de offisielle F1-kringkasterne over hele verden.

Land eller regionKringkaster
AFRIKASuperSport
ALBANIARTSH
ARMENIAVivaro Sports
AUSTRALIAFox Sports Channels
Network ten
ØSTERRIKEServus TV
ORF
ASERBAIJANAzTV
Idman Azerbaycan
BELGIARTBF
Telenet
Play Sport Open
BOSNIASport klub
BRASILBandeirantes
BULGARIANova
Diema Sport
CANADARDS
RDS 2
TSN
Noovo
KROATIASport klub
KYPROSCytavision
TSJEKKIA OG SLOVAKIAAMC
DANMARKTV3+
TV3 Sport
Viaplay
ESTLANDViaplay
EURASIASetanta Sports
FINLANDViaplay
FRANKRIKECanal+
TYSKLANDSky Deutschland
RTL
HELLASERT
Cosmo-TV
HONG KONGNow TV
Now E
UNGARNM4
ISLANDViaplay
INDIAStar sports
INDONESIAO kanal
Champions TV
Video
ISRAELThe Sports Channel
ITALIASky Italia
JAPANFuji TV
Dazn
KOSOVOSport klub
LATIN-AMERIKAFox Sports Channels
ESPN
LATVIAViaplay
LITUANIAViaplay
LUXEMBOURGRTL Télé Lëtzebuerg
MAKEDONIASport klub
MALAYSIA OG BRUNEIAstro Sports
MALTAGo Sports
MENAMBC Action
MONTENEGROSport Klub
MYANMARCanal+
NEDERLANDViaplay
NEW ZEALANDSpark Sport
NORGEV sport 1
V sport +
Viaplay
PAPUA NY GUINEA & StillehavsøyeneTV Action
FILIPPINENETap DMV
POLENEleven Sports
PORTUGALSport TV
ROMANIADigisport
Telekom Romania
Look Sport
RUSSLANDMatch TV
SERBIASport Klub
SINGAPORESingtel
StarHub
SLOVENIASport Klub
SPANIA OG ANDORRAF1 DAZN
SVERIGEViaplay
V sportsmotor
TV10
SVEITSSRF
RSI
RTS
THAILANDTrue Visions
TYRKIAS Sport
S Sport Plus
UKRAINASetanta Ukraina
STORBRITANNIAC4
Sky Sports
USAABC
ESPN
ESPN Deportes
VIETNAMK+

Du trenger et abonnement for de fleste kringkasterne nevnt ovenfor. Hvis du ikke er fra en bestemt region, kan det være vanskelig å melde seg på. Dette er fordi mange kringkastere sjekker hvor du bor basert på hvor kredittkortet ditt eller annen betalingsmåte er registrert.

Imidlertid, noen gratis kringkastere krever imidlertid ikke dette, så du kan se strømmetjenesten deres gratis, så lenge du har riktig IP-adresse. Det er her en VPN kommer godt med.

Strøm F1 Racing direkte med F1 TV

Det er også verdt å merke seg plattformen F1 TV. Du vil kunne finne hver trening, kvalifisering og Grand Prix her. F1 TV tilbyr også en ny, interaktiv tjeneste som lar deg velge dine favoritt kameravinkler. F1 TV Pro inkluderer til og med Formel 2- og 3-løp.

Ulempen med F1 TV er at den koster rundt $80 per år, og den er ikke tilgjengelig overalt.


Den beste VPN-tjenestene for strømming av Formel 1

Hvis du ser etter en god VPN for å se Formel 1, er en av de viktigste funksjonene til VPN du vurderer hvor serverne er plassert. Tross alt, hvis VPN-en bare har servere i noen få land, er det stor sjanse for at de ikke er i et land der Formel 1-livestrømmer er tilgjengelige.

Et annet viktig aspekt ved en Formel 1 VPN er VPNs hastighet. Dette kan være et make-or-break aspekt faktisk. Actionfylt sport, spesielt F1 strømmetjenesten, vil oppleve etterslep og buffering med mindre enn ideell hastighet. Som et resultat kan du bare gå glipp av et viktig øyeblikk av løpet.

Til slutt, prisen og brukervennligheten spiller også en viktig rolle i valget ditt. Heldigvis finnes det kvalitets VPN-er med gode priser som også er brukervennlige. Nedenfor finner du vår liste over de beste VPN-leverandørene for å se Formel 1 online.

Ser du etter en mer omfattende liste? Sjekk ut listen vår over de 5 beste VPN-leverandørene totalt sett. Men her er våre topp 3.


NordVPN for F1: Fast and furious

NordVPN er en av de beste VPN-ene som finnes i dag. Denne VPN-leverandøren har raske servere med stabile og pålitelige tilkoblinger hver gang. Som et resultat er strømming av live-action sport vanligvis jevn, uten mye buffering eller lag.

I tillegg er NordVPN en av de mest brukervennlige VPN-ene. Selv de nyeste VPN-brukerne kan navigere i applikasjonen og koble til servere over hele verden med et knappetrykk. Du kan bruke NordVPNs VPN på seks enheter samtidig. Programvaren er enkel å installere på Windows, Mac, iOS, Android og Linux.

Topp det med det faktum at NordVPN også er ekstremt sikker med kryptering av militærkvalitet, og du har en av de beste VPN-ene for strømming av Formel 1.

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
  • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
  • Fin og tilfredsstillende applikasjon
  • Ingen logger
Besøk NordVPN

Du kan prøve NordVPN risikofritt først og dra nytte av 30-dagers pengene tilbakegaranti. Hvis du bestemmer deg for at NordVPN ikke er noe for deg, be om en tilbakebetaling.


Surfshark for F1: Kommer til mål, raskt og billig

Hvis du trenger en brukervennlig VPN med noen gode alternativer, trenger du ikke lete lenger enn Surfshark. Denne tjenesten er ideell hvis du har liten erfaring med VPN-er, siden tjenesten er veldig brukervennlig og enkel å installere. I tillegg har Surfshark servere i land der andre leverandører ikke har det.

Et annet stort pluss med Surfshark er den relativt lave prisen. Dette kommer i tillegg til 30-dagers pengene tilbake garanti på alle lengre planer. Dette betyr at du kan teste ut VPN for å se Formel 1 online uten forpliktelser.

Surfshark
Tilbud:
Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
Fra
$2.30
9.0
  • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
  • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
  • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

Private Internet Access (PIA) for F1: Veteran VPN-raceren

Private Internet Access er en annen topp VPN-leverandør for strømming av Formel 1 på nettet. PIA har eksistert i mer enn et tiår, og det er en av de mest konsistente VPN-tjenesteleverandørene som er tilgjengelig akkurat nå. Denne leverandøren fører ikke logger og tilbyr sterk kryptering til brukere. I tillegg har den spesielle servere for både strømming og P2P-trafikk.

PIA tilbyr et omfattende utvalg av servere og serverplasseringer. I tillegg er PIA også en relativt billig VPN-tjeneste og med deres30-dagers pengene tilbake garanti kan du enkelt teste se Formel 1-løp med en VPN.

PIA
Tilbud:
PIA er alltid tilgjengelig til en uslåelig pris med 30-dagers pengene tilbake garanti
Fra
$2.69
8.5
  • Sterkt fokus på personvern og sikkerhet
  • Konkurransedyktig priset
  • Raske og stabile servere
Besøk PIA

Kan du se 2022 F1 med en gratis VPN?

Gratis VPN-ikon med spørsmålstegnDu har sannsynligvis kommet over gratis VPN-er mens du graver etter gratis F1-live strømmer. Selv om gratis VPN-er kan være ganske nyttige, er de ikke ideelle for strømming av live sport. Vil du vite hvorfor?

  • Data- og fartsgrenser: De fleste gratis VPN-er har hastighets- og båndbreddegrenser, noe som betyr at strømme kvaliteten deres kanskje ikke er på nivå for hele løpet. Selv om du kanskje får en sterk start, er det målstreken som teller i Formel 1.
  • Begrenset serverbank: Gratis VPN-er har vanligvis ikke et bredt arsenal av servere som premium VPN-er har. Serverne deres kan til og med være begrenset til noen få regioner. Dette begrenser antallet potensielle strømmer du kan få tilgang til. Prøv å få tilgang til Luxembourg-servere med en gratis VPN!
  • Svakheter i sikkerhet: Hovedpoenget er at mange gratis VPN-er har alvorlige personvern problemer. For å tjene penger, samler og deler de nettleserdataene og den personlige informasjonen til brukerne sine. Med tanke på hvor mange mennesker som strømmer til VPN-er på grunn av sikkerhets- og personvernfunksjonene deres, klarer ikke gratistjenester seg.

2022 F1 Grand Prix Kalender

Nå som du vet nøyaktig hvordan og hvor du skal se hver Formel 1 Grand Prix, uansett hvor du er, vil du selvsagt vite når alle F1-løpene finner sted! Det er nettopp derfor vi inkluderte en praktisk tabell nedenfor, som inkluderer alle 23 Grand Prix-løpene som er bekreftet for 2022 Formel 1-sesongen og deres respektive datoer.

Hver Grand Prix finner sted på en søndag (lokal banetid), med kvalifiseringer avholdt dagen før.

DatoBegivenhetKrets
Mars 20Bahrain Grand PrixBahrain International Circuit
Mars 27Saudi Arabisk Grand PrixJeddah Corniche Street Circuit
April 10Australsk Grand PrixMelbourne Grand Prix Circuit
April 24Imola Grand PrixAutodromo Enzo e Dino Ferrari
Mai 8Miami Grand PrixMiami International Autodrome
Mai 22Gran Premio de EspanaCircuit de Catalunya
Mai 29Monaco GPCircuit de Monaco
Juni 12Aserbajdsjan Grand PrixBaku City Circuit
Juni 19Grand Prix du CanadaCircuit Gilles Villeneuve
Juli 3British Grand PrixSilverstone Circuit
Juli 10Grosser Preis von OsterreichRed Bull Ring
Juli 24Grand Prix de FranceCircuit Paul Ricard
Juli 31Magyar NagydijHungaroring
Aug 28Belgisk Grand PrixCircuit de Spa-Francorchamps
Sep 4Nederlandsk Grand PrixCircuit Zandvoort
Sep 11Gran Premio D ItaliaAutodromo Nazionale Monza
Okt 2Singapore Grand PrixSingapore Street Circuit
Okt 9Japansk Grand PrixSuzuka International Racing Course
Okt 23USA Grand PrixCircuit of The Americas
Okt 30Gran Premio de MexicoAutodromo Hermanos Rodriguez
Nov 13Grande Premio do BrasilAutódromo José Carlos Pace
Nov 20Abu Dhabi Grand PrixYas Marina Circuit

Rask forklaring: Hva gjør en VPN?

VPN-tilkobling-internett

En VPN krypterer dataene dine og lar deg koble til internett via en ekstern VPN-server. Dette gir enheten din serverens IP-adresse og får det til å virke som om du får tilgang til internett fra det stedet. Du kan bruke dette til å se F1, men også for eksempel MotoGP eller til og med Amerikansk versjon av Netflix fra utlandet.

På grunn av krypteringen kan hackere og internettkriminelle ikke bare stjele dataene dine. En VPN har med andre ord mange sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg med å holde deg trygg på nettet. For mer informasjon, sjekk ut vår omfattende artikkel om VPN-er her.

Ansvarsfraskrivelse: Teknikkene ovenfor for å se F1 Grand Prix og fjerne blokkering av strømmetjenesten er bare generelle tips. Det er alltid ditt eget ansvar å lese de oppdaterte vilkårene for bruk av tjenesten du bruker og handle deretter. Dette gjelder selvfølgelig også lovene i landet du befinner deg i.

Se Formel 1 på nettet: Ofte stilte spørsmål

Leter du etter et raskt svar på et spørsmål? Vi har laget en kort FAQ nedenfor fylt med spørsmål angående å se Formel 1 online. Bare klikk på spørsmålet du er interessert i, og svaret vises nedenfor.

Avhengig av hvor du befinner deg, er det mange nettstrømmer tilgjengelig som viser Formel 1-løp. To eksempler inkluderer:

  1. I USA sendes Grand Prix-løp vanligvis av ESPN
  2. I Storbritannia bæres Formel 1-løp ofte av Channel 4 og Sky Sports.

Hvis du ønsker å få tilgang til en strøm, trenger du ofte et abonnement på den tjenesten. Når du har fått det, kan du få tilgang til den riktige strømmen fra deres offisielle nettside. Hele artikkelen vår viser deg hvordan du kan se Formel 1 online fra hvor som helst.

Lovlige nettstrømmer og kanaler som sender Formel 1 kan bare gjøre det fordi de har kjøpt kringkastingsrettighetene i et bestemt land. Hvis du ikke er i det landet, for eksempel fordi du er på ferie eller forretningsreise, vil den vanlige strømmen din plutselig ikke lenger fungere. Dette er fordi nettstedet der du vanligvis ser Formel 1-løp kan se hvilket land du kobler til fra på grunn av IP-adressen din.

Vil du fortsatt se den vanlige strømmen din på nettet, selv når du er utenfor hjemlandet? Da kan dette gjøres med en VPN.

Det er utallige gratis Formel 1 strømmer å finne på nettet.Imidlertid er mange av disse ikke lovlige. Derfor er det viktig å alltid sørge for at du bruker riktig plattform. Har du funnet en gratis strømmer? Sjekk om det ikke er en ulovlig kopi av en offisiell strømmer, som British Sky Sport eller amerikanske ESPN.

I denne artikkelen har vi fremhevet noen gratis Formel 1-strømmer som er tilgjengelige for seere i en bestemt region eller som bruker en VPN.

Det er flere VPN-tjenester som lar deg se Formel 1 online, uansett hvor du er i verden. Vi vil personlig anbefale NordVPN å se Formel 1 løp hvis du vil ha en sikker forbindelse med høy hastighet. Både Surfshark og CyberGhost tilbyr også gode tjenester, selv om de kanskje ikke tilbyr så mange serveralternativer som NordVPN. De er imidlertid billigere.

Teknologijournalist
Nathan er en internasjonalt opplært journalist og har spesiell interesse for forebygging av nettkriminalitet, spesielt hvor utsatte grupper er involvert. For VPNOverview.com utfører han research innen nettsikkerhet, nettsensur og personvern på nettet.