Hvordan se på Peacock TV fra hvor som helst

Man and woman watching Peacock TV
Klikk her for en kort, trinnvis guide for å se Peacock TV i utlandet
Sammendrag: Slik får du tilgang til Peacock TV utenfor USA

Peacock TV er en ny strømmeplattform eid av NBC. Den har et imponerende bibliotek til en gratistjeneste å være, men den er bare tilgjengelig fra USA.

Vil du se Peacock selv når du ikke er i USA? Slik gjør du det:

  1. Få et abonnement med en pålitelig og rask VPN-tjeneste, som ExpressVPN.
  2. Last ned VPN-programvaren og logg på med kontoen din.
  3. Velg en amerikansk server fra serverlisten og start VPN-tilkoblingen.

Det er alt som trengs for at du skal kunne glede deg over Peacock TV. Vil du komme i gang med en gang? Du kan abonnere på ExpressVPN via knappen nedenfor.

For mer informasjon om Peacock, VPN og hvordan du kan se gratis programmer i utlandet, les vår fulle artikkel nedenfor.

Peacock TV LogoPeacock TV er en ny strømmeplattform som tar den elektroniske verdenen med storm. Populære titler på plattformen inkluderer kjente show som Downton Abbey og Parks and Rec, men det finnes en liten hake. Peacock TV er bare tilgjengelig for brukere i USA, så hvis du bor andre steder, vil du ikke kunne se Peacock på nettet.

Det vil si med mindre du bruker en VPN. VPN-er (Virtual Private Networks) er verktøy som kan hjelpe deg med å omgå geografiske begrensninger ved å endre IP-adressen din slik at den ser ut som du besøker siden fra et annet sted. Denne artikkelen vil fortelle deg nøyaktig hvordan du får tilgang til Peacock med en VPN.

Hvorfor kan jeg ikke se Peacock TV utenfor USA?

Peacock er bare tilgjengelig i USA, så hvis IP-adressen din ikke er fra USA, får du ikke tilgang til plattformen. Det er veldig sannsynlig at tilgangen vil utvides, i det minste til Vest-Europa og Japan (slik de fleste strømmeplattformer gjør etter hvert). Foreløpig er den imidlertid bare tilgjengelig for folk som bor i USA.

Peacock website blocked

Årsaken til at Peacock TV ikke er tilgjengelig bortsett fra USA, har å gjøre med opphavsrettsbeskyttelse og distribusjonsrettigheter for film. Juridisk deltar strømmeplattformer i «distribusjon» av film når de lar deg strømme en film eller serie. Derfor må de få territoriale lisensrettigheter fra produsentene av serien eller filmen.

Hvis et annet selskap har rettighetene til visse filmer eller serier, vil de ofte ikke kunne kjøpe dem. Dessuten, hvis de ikke tror nok brukere vil betale for tjenesten (eller å se på annonser, i tilfelle Peacock) i et bestemt land, vil de ikke utvide, ellers risikerer de å tape penger.

Fra et forretningsperspektiv er dette helt forståelig. Men det er også noe du kan komme deg rundt. La oss se hvordan.

Hvordan kan jeg se på Peacock utenfor USA?

Hvis du vil strømme Peacock uansett hvor du er, må du bruke en VPN.

Med VPN-tilkoblinger kan du sende trafikken din via servere over hele verden, endre IP og få det til å se ut som du surfer fra et annet land. Hvis alt er nytt for deg, kan du lese artikkelen vår «VPN forklart» for mer informasjon. I hovedsak kan en VPN endre den virtuelle plasseringen din, og gi deg tilgang til nettinnhold som ellers ikke vil være tilgjengelig for deg, som Peacock TV.

Dette er hva du må gjøre for å strømme Peacock utenfor USA:

  1. Abonner på en god VPN-tjeneste. Vi prøvde Peacock med en rekke VPN-er, og vi skal vise deg hvilke som er de beste å velge. For å si det enkelt, ExpressVPN er vår favoritt.
  2. Last ned VPN-programvaren. De fleste VPN-er vil ha et medlemsområde, eller de vil omdirigere deg til en nedlastingsside så snart du abonnerer på tjenesten deres.
  3. Logg Inn ved hjelp av brukernavn og passord du valgte da du registrerte i trinn 1.
  4. Velg en server å dirigere trafikken din gjennom. I dette tilfellet bør det være en server i USA for å omgå geoblokk-systemet til Peacock.
  5. Kos deg med Peacock!

Du må være forsiktig når du velger en VPN. Selv om det er sannsynlig at ethvert virtuelt privat nettverk vil ha servere i USA, finnes det VPN-er med amerikanske servere som er betydelig raskere eller mer pålitelige enn andre. Her er en oversikt over VPNene vi anser som de beste valgene for Peacock.

ExpressVPN: Perfekt for all strømming

ExpressVPN er et av de beste valgene som finnes, spesielt når det gjelder strømming av geoblokkert innhold. Dens forbindelser er rask, og IP-adressene endres regelmessig, så det finnes alltid et pålitelig valg. I tillegg til at det har flere servere over hele USA. Med ExpressVPN finner du en autentisk IP-adresse i USA som lar deg omgå blokkeringen av Peacock på kort tid.

Og det fungerer ikke bare for Peacock, enten: ExpressVPN er et veldig godt valg når du vil laste ned trygt eller strømme fra lignende online-tjenester. For eksempel er det bra for strømming med Kodi, og du kan også bruke den for å få tilgang til BBC iPlayer.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

CyberGhost: Enkelt brukergrensesnitt for enkel strømming

CyberGhost pleide å være en gratistjeneste, som var den største fordelen, men den tilpasset seg veldig bra til en betalt ordning. Grensesnittet veier tungt i deres favør, slik at alle kan bli vant til VPN raskt og enkelt. Alt det grunnleggende er dekket, med dedikerte servere for strømmetjenester som Disney Plus og Netflix USA. I tillegg til at de har mange servere  i USA, skik at CyberGhost er et solid valg for å dekke dine Peacock strømmebehov.

For oss var det lett som en plett å få strømmet Peacock med CyberGhost, og vi anbefaler det absolutt til alle som ikke er veldig tekniske kunnskapsrike, men som likevel vil glede seg over gratis internett.

CyberGhost
Tilbud:
 Fra $1,99 per måned
Fra
$1.99
8.8
  • Meget brukervennlig
  • Høy kvalitet for en lav pris
  • Torrents og Netflix er mulig
Besøk CyberGhost

Surfshark: Internasjonal strømming til lavpris

Surfshark er kanskje ikke den beste VPN-en der ute for streaming, men det er definitivt et solid valg, spesielt for Peacock. Den har over 500 servere i USA, har ingen grenser for antall enheter du kan bruke den på, og den har anstendige hastigheter for streaming. Vi prøvde det til og med i en periode da internettforbindelsen var betydelig tregere enn vanlig, og Surfshark klarte likevel å gi oss god HD-kvalitet.

Selv om det ikke har påliteligheten til ExpressVPN, og heller ikke det brukervennlige grensesnittet til CyberGhost, har Surfshark en mye bedre pris. Hvis du vil gi det et forsøk, kan du bruke deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Surfshark
Tilbud:
Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
Fra
$2.30
9.0
  • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
  • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
  • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

Peacock TV og gratis VPN-er

Lurer du på om det, som med den gratis Peacock-versjonen, også er mulig å bruke en gratis VPN. Svaret: du kan prøve. De fleste gratis VPN-er vil ha servere i USA, så det kan være verdt å bruke gratis VPN-er til dette formålet. Imidlertid ga vi det et forsøk med noen gratis VPN-er, og det fungerte ikke.

Årsaken til det er enkel: gratis VPN-er har ikke råd til å tilby forbedret kryptering, og du har ikke en stor serverliste å velge mellom. De fleste leverandørene av geoblokkerte tjenester gjenkjenner serverne til gratis VPN og forhindrer deg i å få tilgang til tjenesten deres. Peacock ser ikke ut til å være annerledes.

For ikke å nevne, med gratis VPN-er får du ikke så mye båndbredde, så strømming vil være ganske tøft uansett. I tillegg kan det hende du må håndtere sikkerhetsproblemer som logging. Fordi vi mener at nettbeskyttelse og en god strømmeopplevelse er verdifull, vil vi anbefale å velge en topp VPN fra listen vår.

Peacock’s tjeneste: Hva tilbyr den?

TV Show with two ladiesPeacock er en ganske ny plattform. Den ble kunngjort i januar 2020, og ble først tilgjengelig fra juli 2020, så det er en veldig ny strømmetjeneeste. Likevel er det et veldig godt valg når det gjelder strømming. Den har en gratisversjon du kan få tilgang uten forpliktelser, den betalte versjonen koster $4,99 hver måned. Dessverre må du se annonser i begge utgavene.

Du kan fjerne annonsene hvis du betaler $5 ekstra hver måned. Selv om du ikke vil betale det, begrenser Peacock annonsene til 5 minutter hver time, så hvis du synes det er greit, kan du kose deg med plattformen samtidig som du bruker mindre penger. Sammenlignet med Netflix eller HBO Max sine priser, er Peacock ganske rimelig, og generelt sett billigere enn de fleste av konkurrentene.

Hvilke serier og filmer er tilgjengelige på Peacock?

Enhver strømmetjeneste, enten om den er gratis eller betalt, vil stige eller falle med biblioteket. Hvilket innhold er tilgjengelig på denne nye plattformen? Er det verdt pengene dine?

Peacock TVs bibliotek utvides stadig, noe som ikke er uvanlig for en ny plattform. Hvis du har et abonnement akkurat nå, vil du kunne se en rekke filmer og serier som:

  • 30 Rock (også tilgjengelig på Amazon Prime og Hulu)
  • Angelyne
  • A.P. Bio
  • Brave New World
  • The Capture
  • Chicago in fire (også tilgjengelig på Amazon Prime, NBC, og Fubo TV)
  • Cleopatra in Space
  • Curious George
  • Downton Abbey (også tilgjengelig på PBS Passport og Amazon Prime Video)
  • In Deep with Ryan Lochte
  • Intelligence
  • Lost Speedways
  • Parks and Recreation (også tilgjengelig på Amazon Prime, Netflix, og Hulu)
  • Psych 2: Lassie Come Home
  • Punky Brewster
  • Saved by the Bell
  • SNL (også tilgjengelig på Amazon Prime og Hulu)
  • Where’s Waldo?

Så hva kan du forvente i fremtiden? Mens noen av de kommende titlene foreløpig fremdeles er tilgjengelige på Netflix, kan du forvente at de snart kommer til å vises på Peacock. Disse inkluderer:

  • Hele Harry Potter-serien
  • E.T. The Extraterrestrial
  • The Office

Husk at nytt innhold blir lagt til plattformen regelmessig. Peacock er en strømmeplattform som drives av NBC, et stort kringkastingsselskap, og den har allerede 10 millioner abonnenter, så du kan forvente at den vil vokse både i antall brukere og bibliotekstørrelse.

Til slutt: Å se Peacock TV i utlandet

Peacock TV er en voksende plattform, og biblioteket deres er allerede verdt et abonnement. Dessverre, hvis du ikke er fra USA, vil du ikke få tilgang til strømmetjenesten uten en VPN.

Hvis du bruker en av VPN-ene vi nevnte, nemlig ExpressVPN, CyberGhost, eller Surfshark, får du tilgang til Peacock. Denne tilgangen gjelder både gratisversjonen og Peacock Premium, hvis du er villig til å betale for den. Kort sagt, hvis du vil prøve denne nye plattformen som foreløpig fremdeles er eksklusiv for brukere i USA, er det bare å logge på din favoritt VPN, velge en USA-server og nyte kvelden din med binging!

Se på Peacock i utlandet - FAQ

Har du et spørsmål om Peacock og hvordan du kan se på strømmetjenesten? Klikk på et av de ofte stilte spørsmålene nedenfor for å se svarene.

Peacock TV er ennå ikke tilgjengelig i land utenfor USA. Sjansen er stor for at det kan bli tilgjengelig i Vest-Europa og Japan på et tidspunkt i fremtiden. Fra og med nå hindrer distribusjonsrettigheter Peacock fra å være tilgjengelig over hele verden.

Hvis du vil vite mer og lære hvordan du kan få tilgang uansett, kan du lese artikkelen over.

Først må du skaffe deg en VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, fordi den tilbyr raske og stabile tilkoblinger som er perfekte for strømming. Når du abonnerer på en VPN-tjeneste, velger du en server i USA, og deretter kan du glede deg over Peacock TV.

Du kan prøve, men mange gratis VPN-er fungerer ikke med Peacock. Selv de beste gratis VPNene har ofte bare en håndfull servere, med IP-adresser som for lengst har blitt blokkert av strømmetjenester. Videre vil internetthastigheten din nesten definitivt lide med en gratis VPN, noe som kan føre til lagging og bufring.

Ja, Peacock har en gratisversjon. Dette er uvanlig for strømmetjenester, så det er noe vi synes er bra og godt nytt i bransjen, spesielt hvis du vil prøve Peacock TV uten forpliktelser og uten å gi fra deg kredittkortinformasjon. Bare husk at gratisversjonen vil gi deg et mindre bibliotek enn den betalte utgaven.

Ja, Peacock viser annonser både i gratis- og premiumversjonen av tjenesten. Dette er en betydelig ulempe sammenlignet med andre plattformer, men det begrenser seg til fem minutter hver time, og du kan velge bort annonsene for ekstra $5 hver måned.

Teknologijournalist
Ronella funderer alltid på hvordan vi kan gjøre vårt digitale samfunn så sikkert som mulig. Store digitale utviklinger betyr at vi alltid står ovenfor nye sikkerhetsproblemer. Ronella ønsker derfor å skape mer oppmerksomhet rundt nettsikkerhet og få folk til å være bevisst på risiko og fallgruver.