Så skaffa gratis provperiod hos CyberGhost

Man clicking on "Free Trial" button below the CyberGhost logo
Klicka här för en snabb sammanfattning av denna artikel
Sammanfattning: Så skaffar du gratis provperiod hos CyberGhost

Är du intresserad av en gratis provperiod hos CyberGhost? Följ stegen nedan för att påbörja din kostnadsfria provperiod idag:

  1. Gå till https://www.cyberghostvpn.com/sv_SE/.
  2. Klicka på ”Skaffa CyberGhost VPN” och välj ett abonnemang*.
  3. Ange din e-postadress och betalningsinformation och skapa ditt lösenord.
  4. Ladda ner CyberGhost till din enhet.
  5. Logga in på tjänsten med ditt användarnamn och lösenord för att börja använda VPN.
  6. Avsluta ditt konto inom 14 eller 45 dagar för att få full återbetalning.

* Du måste betala för ditt abonnemang men kan få full återbetalning så länge du avbeställer inom 45 dagar efter registreringen (14 dagar om du väljer ett månadsabonnemang). Detta betyder att du i slutänden har fått en gratis provperiod.

För att lära dig mer om CyberGhosts gratis provperiod, liksom hur du skapar ditt konto och begär återbetalning – kolla in vår kompletta guide nedan!

CyberGhost är en leverantör av betal-VPN som erbjuder ett brett utbud av funktioner för dig att ta del av. Med dedikerade servrar för strömning och torrenting och sju samtidiga anslutningar är CyberGhost VPN ett bra val om du letar efter en bra premium-VPN. Men du kanske vill prova den innan du abonnerar. På grund av CyberGhosts pengarna-tillbaka-garanti kan du få en gratis provperiod på denna tjänst i upp till 45 dagar.

Om du vill ha mer information om CyberGhost så kolla in vår recension. Vill du starta den kostnadsfria provperioden direkt? Vi berättar exakt hur du gör detta i vår stegvisa vägledning nedan.

Att skaffa en gratis provperiod hos CyberGhost

Det är alltid trevligt att kunna prova en tjänst innan man förbinder sig till ett betalabonnemang. Tekniskt sett erbjuder CyberGhost inte någon gratis provperiod, men du kan fortfarande prova utan att förlora några pengar. Genom att använda deras pengarna-tillbaka-garanti kan du använda CyberGhost upp till 45 dagar gratis.

CyberGhost har två olika perioder i sin pengarna-tillbaka-garanti. Om du skaffar ett årsabonnemang, eller något annat abonnemang som är längre än sex månader, så får du en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du bestämmer dig för att skaffa ett månadsabonnemang så berättigas du till ett erbjudande om 14-dagars pengarna-tillbaka.

För att prova CyberGhosts VPN och nyttja deras pengarna-tillbaka-garanti måste du göra din initiala betalning när du skaffar tjänsten. Du får en full återbetalning om du säger upp ditt konto inom tidsramen för din pengarna-tillbaka-garanti.

Hur man skaffar ett CyberGhost-abonnemang gratis (45 dagar)

Om du vill prova CyberGhost gratis måste du skapa ett konto och sedan avsluta det innan din provperiod är över. Är du osäker på hur man gör det? Vi guidar dig genom processen steg för steg, så att du kan skaffa en gratis provperiod hos CyberGhost i antingen 14 eller 45 dagar.

Se upp: om du får skaffar CyberGhost-abonnemang via Apple App Store med köp i appen – då kommer du inte att kunna använda pengarna-tillbaka-garantin. Se till att istället skaffa konto via deras officiella hemsida.

  1. Besök https://www.cyberghostvpn.com/sv_SE/.
    CyberGhosts hemsida
  2. Klicka på ”Skaffa VPN” (eller en knapp med ett liknande meddelande) och välj det abonnemang du är intresserad av. Tänk på: om du väljer ett abonnemang för en månad så kommer din pengarna-tillbaka-garanti att gälla i 14 dagar. Om du väljer ett längre abonnemang (i ett, två eller tre år) så får du en pengarna-tillbaka-period som varar i 45 dagar. Du måste alltid betala det ursprungliga beloppet för att komma igång med CyberGhost, men du kommer senare att kunna få dessa pengar återbetalda.
    CyberGhost priser november 2020
  3. Välj din betalningsmetod, fyll i dina uppgifter och ange din e-postadress.
  4. Skapa ditt lösenord för att slutföra ditt konto.
  5. Ladda ner CyberGhosts programvara till din enhet.
  6. Logga in till tjänsten med ditt användarnamn och lösenord.
  7. Välj en server eller låt CyberGhost välja den bästa åt dig. Anslut och ta del av tjänsten under hela din pengarna-tillbaka-period.
  8. Innan provperioden är slut kontaktar du kundtjänst och avslutar ditt abonnemang för att få en återbetalning.

Viktig anmärkning: Även om du kan använda Bitcoin för att betala för abonnemanget så lär det blir svårare att få återbetalning med den här betalningsmetoden. Vi rekommenderar att du håller dig till kreditkort, PayPal eller Google Pay om du planerar att avbryta ditt konto innan återbetalningsperioden löper ut. Om du funderar på ett längre abonnemang på tjänsten så sparar du pengar om du tecknar dig för ett längre abonnemang.

Hur du får din återbetalning från CyberGhost

När du har åtnjutit ditt CyberGhost provkonto gratis i ett par veckor måste du bestämma om du vill fortsätta använda det eller inte. Om du vill avsluta ditt konto och få tillbaka dina pengar så följer du stegen nedan:

  1. Besök CyberGhosts webbplats och gå till avdelningen Hjälp.
  2. Klicka på den blåa hjälpknappen som finns längst ner till höger på skärmen.
  3. Skriv in ”få en återbetalning” och klicka sedan den blåa Live chat-knappen. (Obs: Livechatt-funktionen verkar inte vara online dygnet runt, så om den här knappen inte visas så rekommenderar vi att du väntar någon timme och sedan försöker igen.)
  4. Fyll i ett namn och din e-post, välj önskat språk och skriv ett meddelande om att du vill avbryta ditt abonnemang och få en återbetalning. Klicka sedan på Starta chat.
    CyberGhost Live Chat webbplats
  5. Be servicemedarbetaren att avsluta ditt konto.
  6. Förse medarbetaren med den e-postadress som är kopplad till ditt konto. De kan också be om ordernumret för ditt abonnemang, så se till att du har det framme.
  7. När de väl bekräftat att du är berättigad till återbetalningen och att de kommer att stängea ditt konto så kan du stänga chattfönstret.
  8. Kontrollera ditt konto att din återbetalning kommit in, inom fem till tio arbetsdagar.

När du avslutar ditt konto behöver du inte ange någon specifik anledning. Säg bara till servicemedarbetaren att du vill avbryta så kommer de att hantera återbetalningen åt dig. Det enda du behöver komma ihåg är att policyn för återbetalningsdatumet beror på vilket abonnemang du bestämt dig för att använda. Förvissa dig om ifall du valde 14-dagars- eller 45-dagarsalternativet och håll dig inom dessa tidsgränser. Annars får du ingen återbetalning.

Du kan också mejla CyberGhost för att begära återbetalning eller fylla i ett online-formulär på deras webbplats. Men livechatt låter dig direkt prata med en CyberGhost-anställd, utan väntetider. Det är därför vi rekommenderar att du använder livechatten.

Gratis VPN kontra pengarna-tillbaka-period

Du kanske tycker att det är krångligt att gå igenom denna process för att få din återbetalning. På marknaden finns också gratis VPN, som du inte behöver betala alls. Ändå finns det skäl att välja en provperiod, exempelvis hosCyberGhost, ExpressVPN, Surfshark, eller NordVPN framför en helt gratis VPN-tjänst.

En anledning till att överväga att använda gratis provperiod hos CyberGhost istället för en gratis VPN är att du får tillgång till dedikerade servrar för torrenting och strömning. Detta innebär att du kommer att kunna avblockera mer innehåll med CyberGhost, medan de flesta gratis VPN-tjänster inte tar sig förbi några VPN-blockeringar som webbplatser likt Netflix tenderar att ha.

Dessutom har premium-VPN i allmänhet många fler servrar än gratis VPN-leverantörer. Gratis VPN:er är ganska begränsade i den stabilitet och det utbud av servrar som de kan erbjuda. Dessutom tenderar premium-VPN att vara mycket snabbare, medan gratis VPN saktar ner din anslutning.

Gratis VPN-tjänster har vanligtvis alla sorters begränsningar som premium-VPN:er och gratis provperioder inte har. De kan exempelvis ha hastighets- eller datagränser vilket innebär att du inte kommer att kunna använda din säkra anslutning i sin fulla utsträckning. Dessutom tillåter de flesta gratistjänster dig bara en anslutning åt gången medan premium-VPN:er tillåter dig fler (sju, i CyberGhosts fall), så att du exempelvis kan skydda både din smartphone och din bärbara dator.

Eftersom du måste betala det ursprungliga beloppet för ett abonnemang när du startar din kostnadsfria provperiod kanske det inte verkar som om det är gratis. Du får dock din återbetalning om du kontaktar kundservicen i tid. Tjänsten och funktionerna du får tillgång till med gratis provperiod hos CyberGhost kommer vida att överstiga vad du vanligtvis hittar hos en gratis VPN, vilket gör den värd ett försök.

Varför du ska använda CyberGhost

CyberGhost har många användbara funktioner som gör den till ett värdefullt alternativ att överväga när du vill prova en premium VPN. Några av dessa funktioner inkluderar:

  • Tusentals servrar på många platser över hela världen. CyberGhost har ett omfattande servernätverk som ständigt förändras och växer, så du kommer alltid att kunna hitta rätt server för dina behov.
  • Dedikerade servrar för strömning som gör att du kan titta på alla typer av innehåll frånBBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime och otaliga andra strömningstjänster.
  • Upp till sju samtidiga anslutningar, låter dig skydda flera enheter samtidigt. Detta gör CyberGhost till en bra VPN att använda för hela familjen.
  • En strikt icke-loggningspolicy vilket innebär att CyberGhost inte sparar din onlinedata eller de webbplatser du besökte. Dina onlineaktiviteter kommer att förbli mer privata.
  • Servrar optimiserade för torrenting, så att du kan ladda ner mer anonymt och säkrare.
  • Högnivå-kryptering och DNS- och IP-läckageskydd. Med det fokus CyberGhost har på onlinesäkerhet och integritet kommer ditt onlineliv att vara mycket säkrare, oavsett om du är hemma i ditt trådlösa nätverk eller på något kafé med ett offentligt nätverk.
CyberGhost
Erbjudande:
Pröva CyberGhost för 1,99 USD per månad!
Från
$1.99
8.8
  • Mycket användarvänlig
  • Hög kvalitet till ett lågt pris
  • Torrent och Netflix möjligt
Besök CyberGhost

Du kanske undrar om pengarna-tillbaka-garantin med CyberGhost är tillräckligt pålitlig. Vissa tjänster hävdar att de arbetar med pengarna-tillbaka-garantier, men håller faktiskt inte sina löften. Deras kundservice kan till exempel vara omöjlig att nå eller de ställer alla möjliga sorters villkor innan de går med på att ge dig återbetalning.

Så är inte fallet med CyberGhosts gratis provperiod. Så länge du är inom din provperiod och har abonnerat via deras webbplats så kommer kundservice att kunna ordna din återbetalning på nolltid.

CyberGhost mot andra leverantörer

CyberGhost är inte den enda VPN-leverantören med hög kvalitet. Andra tjänster har otroligt trevliga funktioner och erbjudanden också. Om du står och väger mellan CyberGhost gratis provperiod och en gratis provperiod hos någon annan populär tjänst så kanske våra direkta jämförelser kan hjälpa dig.

Vill du hellre kolla in någon av de många andra VPN:erna på marknaden? Ta en titt på vårt jämförelseverktyg och våra olika recensioner för att hitta den perfekta VPN:en åt dig.

Vanliga frågor - så skaffar du gratis provperiod hos CybergGhost

Kolla in våra vanliga frågor nedan för att lära dig mer om hur du använder pengarna-tillbaka-garantin för att riskfritt testa CyberGhost!

Även om CyberGhost inte erbjuder någon gratis provperiod, kan du dra nytta av deras pengarna-tillbaka-policy för att testa deras tjänst. Om du väljer ett abonnemang som är längre än sex månader så kan du använda CyberGhost i 45 dagar och ändå få full återbetalning. Om du väljer månadsabonnemanget så har du 14 dagar på dig att få tillbaka dina pengar. Vill du hellre ha en helt gratis VPN utan provperiod? Kolla in den här kompletta guiden till bästa gratis VPN.

För att avsluta ditt konto, besök CyberGhosts webbplats och klicka på hjälpknappen längst ner till höger på skärmen. Tala om för kundtjänstmedarbetaren att du vill avsluta ditt konto och få en återbetalning. Håller du dig inom tidsramen pengarna tillbaka-garantin så kommer kundtjänstmedarbetaren att bekräfta återbetalningen och behandla din avbeställning. Du kan förvänta dig att pengarna återbetalas till ditt konto inom fem till tio arbetsdagar.

Om du har använt tjänsten längre än återbetalningsperioden tillåter så kan du fortfarande avsluta ditt konto. Kom bara ihåg att du inte får någon återbetalning då. Läs här allt om att få återbetalning från CyberGhost.

Du kan använda CyberGhost gratis genom att teckna något av deras planer abonnemang inom tidsramen för att få pengarna tillbaka. Månadsabonnemanget ger dig 14 dagar för återbetalning. De längre abonnemangen kommer med en 45 dagars pengarna-tillbaka-garanti. För att få veta vad du kan förvänta dig av CyberGhost, så läs vår recension.

CyberGhost erbjuder inte någon gratis provperiod. Du kan dock prova den gratis genom att använda pengarna-tillbaka-garantin. Längden på pengarna-tillbaka-perioden beror på vilket abonnemang du bestämmer dig för att teckna dig för när du skapar ditt konto. Månadsabonnemanget ger dig 14 dagar att prova tjänsten och ändå få en återbetalning. De längre abonnemangen ger dig vart och ett en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du måste betala i förskott när du skapar ditt konto. Du får en återbetalning om du begär den innan tidsgränsen löper ut.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.