Så skaffar du gratis provperiod hos NordVPN

Woman clicking on "Free Trial" button below the NordVPN logo
Klicka här för en snabbsammanfattning av denna artikel
Sammanfattning: Så skaffar du gratis provperiod hos NordVPN

Är du intresserad av att prova NordVPN? Följ dessa steg för att använda NordVPN riskfritt i 30 dagar!

  1. Gå över till https://nordvpn.com/.
  2. Klicka på ”Skaffa NordVPN” och välj ett abonnemang.
  3. Ange din betalningsinformation och skapa ditt konto.
  4. Aktivera ditt konto via e-postbekräftelsen.
  5. Ladda ned NordVPN och ta del av tjänsten.
  6. Avsluta ditt konto inom 30 dagar för att få din fulla återbetalning.

Viktig anmärkning: Kom ihåg att du fortfarande måste betala den ursprungliga kostnaden för abonnemanget. Du kommer dock att få tillbaka dina pengar genom din valda betalningsmetod så länge du avbryter inom 30 dagar.

För att lära dig mer om hur du använder NordVPN:s kostnadsfria provperiod, samt få instruktioner om hur du avslutar ditt konto, kolla in vår fullständiga artikel nedan!

Med dess avancerade säkerhet, höga hastigheter och pålitliga servrar är NordVPN den mest populära VPN-tjänsten som finns idag. Inte undra på att så många människor är intresserade av att prova dess tjänst för att se om den passar bra. För mer information om NordVPN, så kan du kolla in vår fullständiga recension. Vill du gratis ta del av NordVPN:s provperiod för att se alla dess funktioner utan att binda dig till ett NordVPN-abonnemang? Vi ska berätta hur du får gör det.

Skaffa en gratis provperiod hos NordVPN

Även om det inte finns en riktig ”gratis provperiod” tillgänglig hos NordVPN, erbjuder de ett annat sätt att använda dess tjänst riskfritt i 30 dagar. För att använda denna provperiod måste du skapa ett konto och göra din första betalning, som du får tillbaka om du kontaktar NordVPN inom 30-dagarsfönstret för att begära full återbetalning.

Det spelar ingen roll vilket NordVPN-abonnemang du väljer när du registrerar dig. Så länge du pratar med deras kundtjänstavdelning inom pengarna tillbaka-garantiperioden på 30 dagar kan du få tillbaka dina pengar och avsluta ditt konto. Detta gör att du kan testa NordVPN:s kompletta tjänst utan att spendera ett öre.

Hur man skaffar ett gratis provkonkto hos NordVPN (i 30 dagar)

Att skaffa dig ett gratis provkonto hos NordVPN kräver bara ett par steg: först skapar du ditt konto, därefter åtnjuter du riskfri användning av tjänsten och innan de 30 dagarna är slut kontaktar du kundsupport för att få pengarna tillbaka. Så här fungerar det:

  1. Besök https://nordvpn.com/.
    Skärmbild NordVPNs hemsida
  2. Klicka på ”Skaffa NordVPN” och välj något av abonnemangen. Pengarna-tillbaka-garantin på 30 dagar fungerar på alla de olika abonnemangen. Kom ihåg att du måste betala den ursprungliga kostnaden för abonnemanget. Om du planerar att använda tjänsten utöver perioden för pengarna-tillbaka-garantin så är det billigare om du skaffa dig ett längre abonnemang än ett där du betalar månad för månad.
    NordVPN pris
  3. Ange din e-postadress, betalningsinformation och kontouppgifter.
  4. Aktivera ditt NordVPN-konto genom bekräftelsen du får via email.
  5. Skapa ditt lösenord för tjänsten.
  6. Ladda ned NordVPN till din enhet.
  7. Öppna NordVPN och logga in på ditt NordVPN-konto.
  8. Starta med VPN-tjänsten genom att välja en server och ansluta till den.
    NordVPN-servrar över världen
  9. Innan de 30 dagarna är över så avslutar du ditt NordVPN-abonnemang via kundservice.

Observera att om du bestämmer dig för att betala för tjänsten med Bitcoin eller anonym kryptovaluta kan det vara svårare att få tillbaka dina pengar. Om du planerar att avbryta innan de 30 dagarna är förbi så är det bättre att ta det säkra framför det osäkra, genom att välja en annan betalningsmetod, som exempelvis kreditkort eller PayPal.

Hur du får din återbetalning från NordVPN

Efter att ha åtnjutit dina första veckor av NordVPN så kan du välja att avbryta ditt abonnemang och få tillbaka dina pengar. Detta är lätt gjort:

  1. Besök NordVPN:s webbplats och gå till avsnittet ”Hjälp”. Starta livechatten genom att klicka på talbubblan med frågetecknet i nedre högra hörnet.
    NordVPN livechatt bot hälsar
  2. Be chattboten om en återbetalning> för ditt abonnemang. Du kommer nu att överföras till en agent via livechatt-kundservice.
  3. Berätta för kundservicen att vill avbryta och begära återbetalning. De frågar dig vilket kort eller vilken betalningsmetod du använde när du att registrerade dig hos hos dem.
  4. Ge dem nödvändig information så att de kan bearbeta bidraget.
  5. Stäng chattfönstret när de bekräftar avslut.
  6. Vänta fem till tio arbetsdagar för att pengarna ska returneras till ditt konto.

Du behöver inte ange någon specifik anledning till att avbryta. Bara tänk på att när kundtjänstagenten frågar dig varför du avslutar ditt kontot> så att de kan använda det som feedback medan de slutför återbetalningen. Att bara säga att du inte vill vara bunden till ett fast abonnemang borde räcka här.

Om du vill ha dina pengar tillbaka, så måste du se till att du naturligtvis kontakta kundservicen inom 30 dagar från det stunden du skapade ditt konto. Annars kommer garantiperioden att ha gått ut och du kan då visserligen avsluta ditt konto, men utan att få tillbaka din betalning.

Gratis VPN kontra gratis provperiod

Fördelen med att använda NordVPN:s kostnadsfria provperiod är att du har full tillgång till alla VPN:ens premiumfunktioner. Detta inkluderar tillgång till deras supporttjänster och deras fullständiga servernätverk, samt obegränsad bandbredd. Att använda en gratis provperiod är det bästa sättet att ta reda på om NordVPN passar dig bra. Men det finns också VPN-tjänster som är helt gratis, på obestämd tid. Så varför skulle du istället välja en gratis provperiod hos NordVPN? Det finns ett par olika skäl.

En gratis VPN är vanligtvis begränsad på många sätt. Den kan ha hanstighetsgränser, vilket innebär att du inte kommer att kunna använda din internetanslutnings fulla hastighet medan VPN är aktiverad. Bortsett från det så har många gratis VPNdatagränser. De kan till exempel bara låta dig skydda 2 GB av din datatrafik per månad. Du kommer mycket snabbt att få slut på data när du använder din VPN för att till exempel strömma en film eller sportmatcher.

Dessutom tenderar obetalda VPN-tjänster att ha små servernätverk vilket ger dig mycket mindre urval av serverplatser än hos en premiumleverantör som NordVPN. Slutligen saknar gratis VPN också ofta ordentlig kundservice vilket innebär att du inte kommer att kunna kontakta dem lika enkelt och snabbt när du stöter på ett problem.

Den stora fördelen med gratis VPN är att du kan använda dem för längre än en 30-dagars provperiod. Dock kommer en gratis provperiod hos NordVPN att ge dig alla premiumfunktioner de har att erbjuda. Kom bara ihåg att med NordVPN får du inte en gratis provperiod, utan använder istället deras 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti för att använda tjänsten i några veckor. Du måste betala tjänsten i förväg innan du kan börja använda VPN. Om du glömmer att be om återbetalning innan de 30 dagarna är slut, så drabbas du av otur.

Varför man ska använda NordVPN

NordVPN är en av de bästa tjänsterna att välja när man söker efter en pålitlig och effektiv VPN-leverantör. Några av de fördelar som NordVPN:s erbjudande omfattar:

  • En noll-loggningspolicy vilket innebär att din data inte kommer att lagras av NordVPN och att dina onlineaktiviteter förblir dolda.
  • Gröna säkerhetsfunktioner, inklusive 256-bitars AES-kryptering: detta är hög nivå på kryptering som för närvarande används av såväl regeringar och militärer.
  • En automatisk kill switch som håller din anslutning säker även om din VPN-anslutning temporärt bryts.
  • Upp till sex samtidiga anslutningar, så att du kan använda denna VPN med hela familjen och på flera enheter (och den fungerar på alla populära operativsystem).
  • Tusentals servrar över hela världen, så att du kan gå ut på nätet som om du var i USA, Tyskland, Japan eller ett av otal andra länder.
  • Specialiserade servrar dedikerade till strömning, torrenting och Tor över VPN.
  • Servrar som specifikt fungerar med strömningstjänster som Netflix, Hulu, BBC iPlayer och Disney+, så att du kan komma åt ditt konto oavsett var du befinner dig i världen.
NordVPN
Erbjudande:
Endast 3,30 USD per månad för ett 2-årigt abonnemang plus 3 gratis månader
Från
$3.30
9.3
  • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
  • Trevlig och tilltalande app
  • Ingen loggning
Besök NordVPN

Du kan lita på att NordVPN hedrar sin riskfria 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vissa andra VPN-tjänster kan hävda att de har liknande system, men följer dem i praktiken faktiskt inte, till exempel på grund av onåbar kundsupport. NordVPN kommer dock att ge dig en återbetalning när du ber om det, vilket i huvudsak ger dig en 30-dagars gratis provperiod. Du behöver bara se till att du kontaktar dem inom givna tidsramen.

NordVPN mot andra leverantörer

NordVPN är inte marknadens enda framgångsrika VPN. Andra populära och pålitliga tjänster inkluderar ExpressVPN, Surfshark och CyberGhost. För att se till att du väljer den som passar dina behov bäst har vi jämfört dessa VPN-tjänster med varandra. Du kan läsa våra resultat här:

Var och en av dessa leverantörer har sin egen pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan prova deras tjänst. Om du vill läsa mer om det, så kolla in följande artiklar:

  • ExpressVPN: gratis provperiod
  • Surfshark: gratis provperiod
  • CyberGhost: gratis provperiod

Är du nyfiken på alla andra VPN-tjänster du kan välja mellan? Vår samling recensioner berättar allt du behöver veta.

Vanliga frågor - så skaffar du gratis provperiod hos NordVPN

Kolla in våra vanliga frågor nedan om du är osäker på NordVPN och dess riskfria period. Klicka på en fråga för att se svaret.

NordVPN är en betaltjänst, men de erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Detta innebär att du kan prova tjänsten och få en 30-dagars gratis provperiod hos NordVPN. Bara skapa ett konto, använd det och begär sedan en återbetalning innan pengarna-tillbaka-perioden är över. Om du däremot letar efter en helt gratis VPN så har vi något för dig, i vår senaste guide till bästa gratis VPN-alternativ.

Kontakta kundtjänst och prata med någon där. Allt du behöver göra är att berätta för dem varför du vill avbryta och vilket kort du använde för att registrera dig för tjänsten. De kommer att avbryta ditt konto och återbetala dina pengar så länge du fortfarande är inom 30-dagarsramen. Se vår guide för mer information.

Följ dessa steg för att dra nytta av NordVPN:s 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti:

  1. Skaffa dig ett NordVPN-konto.
  2. Åtnjut tjänsten i upp till 30 dagar.
  3. Avsluta ditt abonnemang i tid genom att kontakta kundservice.

Om du vill ha steg-för-steg-instruktioner om hur du skaffar NordVPN:s kostnadsfria provperiod så klicka här.

NordVPN erbjuder inte någon gratisversion, men de ger dig möjlighet till en gratis provperiod genom deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, efter att du har tecknat någon av deras tjänster. Du har exakt 30 dagar på dig att ta reda på om den passar dig innan det blir för sent få tillbaka dina pengar. Du kan välja något av de tre abonnemangsalternativen och ändå dra nytta av pengarna-tillbaka-erbjudandet. Om du vill veta vad NordVPN har att erbjuda genom dess kostnadsfria provperiod så kan du kolla in vår recension.

Att få en återbetalning från NordVPN är endast möjligt inom de 30-dagarnas pengarna-tillbaka-ramen. Kontakta bara deras kundtjänst via deras hemsida. Det enklaste sättet att göra detta på är att använda livechatten. Be kundservicen avbryta abonnemanget och ge dig en återbetalning, så guidar de dig genom processen.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.