Bästa VPN för Reddit

Trophy with VPN icon being handed to a laptop screen showing the Reddit website
Klicka här för en kort sammanfattning
Bästa VPN för Reddit - en snabb sammanfattning

Reddit har över 430 miljoner dagliga användare. De flesta av dem är oskyddade och omedvetna om farorna som lurar på denna plattform och internet i allmänhet. Det är alltid en bra idé att använda en VPN för att maximera din nätsäkerhet, anonymitet och internetfrihet.

Här är de allra bästa tre VPN-tjänsterna att använda med Reddit:

  1. ExpressVPN: Allmänt bästa VPN för Reddit.
  2. CyberGhost: Mest prisvärda Reddit-VPN.
  3. Surfshark: Bästa Reddit-VPN med obegränsat antal anslutningar.

Om du har en begränsad budget rekommenderar vi CyberGhost. Den är användarvänlig med toppsäkerhet och har ett extremt överkomligt pris.

Vill du lära dig mer om att skydda dig själv på Reddit med en VPN? Söker du efter en guide om hur man installerar en? Du hittar detta och mer i vår fullständiga artikel nedan.

Reddit logotyp

Internet blir farligare för var dag. Hackare och webbplatser försöker ständigt stjäla din data. Spionorganisationer spårar varje steg du tar. Din anonymitet online är svår att skydda nuförtiden, såvida du inte använder en VPN (Virtual Private Network).

Detta gäller särskilt om du är en av över 430 miljoner Reddit-användare. Liksom alla andra sociala nätverk samlar Reddit in och tjänar pengar på dina uppgifter. En VPN sätter upp en krypteringsvägg mellan din data och nyfikna ögon, så att du kan hålla dig aktiv på Reddit utan den naggande känslan av att någon spionerar på dig.

Att säkra dina Reddit-sessioner med en bra VPN är ett måste. Men vilken ska du välja? Det finns otaliga VPN-leverantörer, och att utforska på egen hand skulle ta månader. Det är därför vi här har listat våra tre bästa VPN-tjänster för Reddit.

Bästa VPN för Reddit – våra rekommendationer

Redditorer är kända för deras omfattande efterforskning. Från juicepressar till VPN – de lämnar ingen sten orörd. Men vi förlitade oss inte enbart på hjälpande subredditorer. Vi har testat olika VPN:er själva. En bra VPN för Reddit bör vara snabb, säker och användarvänlig. Att kunna avblockera regionalt begränsat innehåll är alltid en trevlig funktion att också ha. Så vi ägnade särskild uppmärksamhet åt dessa faktorer under våra tester.

Resultatet? Vi hittade de allra bästa VPN-tjänsterna för Reddit. Läs mer om dem nedan.

1. ExpressVPN – blixtrande hög hastighet, hög säkerhet

Enligt vår mening är ExpressVPN bästa VPN för Reddit. Vi skulle till och med gå ett steg längre och påstå att den för närvarande är den bästa VPN:en som finns på marknaden. Vi gillar den för dess ultrahöga hastigheter, stabila anslutningar och helsolida säkerhet.

Dess hastighet och säkerhet matchas av dess geo-avblockeringsfunktioner: ExpressVPN har tusentals servrar i nästan 100 länder. Detta är särskilt användbart för om länder som Kina beslutar sig för att förbjuda Reddit igen. ExpressVPN erbjuder imponerande enhetstäckning och till och med webbläsartillägg för Chrome, Firefox och Edge.

Lägg ihop det med anti-läckageskydd, en automatisk kill switch, och en benhård icke-loggningspolicy, och det blir uppenbart varför ExpressVPN ligger högst upp på vår lista över bästa VPN-leverantörer 2021. Den är det perfekta säkerhetsverktyget för ivriga Reddit-användare och -nybörjare.

Den enda nackdelen? ExpressVPN:s prislapp. Den ligger åt det dyrare hållet jämfört med dess närmaste konkurrenter. Dock kommer den med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Du kan använda denna som en gratis testversion av ExpressVPN. Om du föredrar billigare alternativ så ta då en titt på vårt andra och tredje val.

ExpressVPN
Vårt val
Vårt val
Erbjudande:
3 månader gratis med ett års abonnemang
Från
$6.67
8.9
  • Väldigt enkel VPN att använda
  • Perfekt för anonym surfning, nedladdning och strömning (ex.v. Netflix)
  • 3000+ servrar i 94 länder
Besök ExpressVPN

2. CyberGhost – prisvärd och nybörjarvänlig

CyberGhost är ett billigare men något långsammare alternativ till ExpressVPN. Den kompenserar dock för detta med nästan dubbelt så många VPN-servrar i 90 länder. Liksom ExpressVPN är ded känd för dess lufttäta säkerhet, noll integritetsläckor och solida anti-loggningspolicy.

Dess användarvänliga appar gör den till en idealisk VPN för nybörjare. Utöver detta så älskar människor att använda CyberGhosts servrar, som är optimerade för torrenting. Den har också ett omfattande utbud av plattformar så att du kan bläddra i Reddit säkert på vilken enhet som helst i ditt hem. Naturligtvis fungerar den också effektivt i din Chrome- eller Firefox-webbläsare.

Reddit-användare kan glädja sig åt veta att CyberGhost också innehåller en annonsblockerare. Detta hjälper dig att förbättra ditt sociala nätverkande genom att blockera irriterande annonser och popup-fönster.

Slutligen, om du väljer ett längre abonnemang, så kan du åtnjuta en generös 45 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Denna långa kostnadsfria provperioden är mer än tillräckligt för att testa tjänsten och se om den fungerar för dig.

CyberGhost
Erbjudande:
Pröva CyberGhost för 1,99 USD per månad!
Från
$1.99
8.8
  • Mycket användarvänlig
  • Hög kvalitet till ett lågt pris
  • Torrent och Netflix möjligt
Besök CyberGhost

3. Surfshark – obegränsade anslutningar

Surfshark är otroligt snabb och till överkomligt kostnad. Den erbjuder färre servrar än våra översta två val, men dess säkerhet är definitivt i nivå med deras. Likt dem har Surfshark en strikt icke-loggingspolicy och noll integritetsläckor att stoltsera med.

Tack vare dess imponerande hastighet betraktas Surfshark allmänt som en ”strömnings-VPN”. Men den har mycket mer att erbjuda än att ge sömlös tillgång till strömmar och smidig surfning. Det som verkligen skiljer den från mängden är dess stöd för omgränsat antal samtidiga anslutningar – något som inte ens ExpressVPN kan konkurrera med.

Plattformsstödet är lite mer blygsamt men det täcker alla populära system, inklusive Chrome- och Firefox-webbläsare. En snygg funktion som heter CleanWeb blockerar annonser, skadlig programvara och spårare.

Surfshark levereras med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Så du kan testa den i en månad och avsluta kostnadsfritt.

Surfshark
Erbjudande:
Surfa säkert och anonymt för endast 2,30 USD per månad
Från
$2.30
9.0
  • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
  • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
  • Billig med många extrafunktioner
Besök Surfshark

Vad ska man titta efter när man väljer en VPN för Reddit

VPN-sköld

När det gäller VPN för Reddit vill de flesta användare ha säkerhet, smidig prestanda och smidiga appar. Med detta i åtanke har vi här de faktorer vi övervägde under våra tester:

  • Säkerhet: Vi tittade efter kryptering på militärnivå (AES-256), betrodda anslutningsprotokoll och en tillförlitlig kill switch. Inga dataläckor och en benhård icke-loggningspolicy är också måsten.
  • Hastighet: Vi tittade efter en VPN med tillräckligt hög hastighet för att öppna bilder och videolänkar utan fördröjning och oändlig buffring. Ett stort servernätverk är avgörande här, liksom frånvaron av hastighetsbegränsning från VPN-leverantören.
  • Ease of use: Ingen vill hantera alltför komplicerade och tekniska appar. En VPN-klient ska vara så enkel som möjligt och fungera perfekt.
  • Pris/kvalitet: Att spara lite pengar är alltid en bra idé. Så vi uppskattar VPN-tjänster som erbjuder högkvalitativ service till lägre priser.

Ingen VPN når helt upp till alla dessa riktmärken. Så oavsett vilken VPN du väljer för Reddit så behöver du offra något. Allt handlar om era prioriteringar. Vill du ha mer fart eller mer säkerhet? Enklare appar eller spara lite pengar på ditt abonnemang?

Du kan läsa allt om våra tre bästa VPN-tjänster för Reddit i detalj i våra separata recensioner. De erbjuder mycket mer information och bör hjälpa dig till ett välgrundat val.

Kan jag använda en gratis VPN för Reddit?

När vi talar om gratis VPN så behöver vi skilja mellan tjänster:

  • Gratis, begränsade versioner av betrodda premium-VPN:er
  • Exploitativa och farliga gratis-VPN:er som erbjuder lite eller inget skydd

Vissa premium-VPN:er som PrivadoVPN, erbjuder en helt gratis, om än begränsad version av deras programvara. Dessa gratis VPN-tjänster har vanligtvis begränsad hastighet, bandbredd och begränsat med servrar. Till exempel har ProtonVPN:s gratisabonnemang endast tre serverplatser. Hide.me och PrivadoVPN har månatliga datagränser på 10 GB, och så vidare. Dessa är dock legitima VPN:er som faktiskt ger dig tillräckligt skydd.

För att bekosta deras kostnadsfria tjänster kan dessa företag vanligtvis att förse dig med annonser från interna kunder och pop-uppfönster. Förutom annonser och gränser fungerar de som alla betald-VPN:er. Om du inte vill ta handskas med dessa begränsningar så kan du alltid köpa något av deras premiumabonnemang. Dessa gratisversioner är också perfekta för att prova en VPN kostnadsfritt inför eventuellt köp.

Farliga gratis-VPN:er

Å andra sidan har vi skadliga VPN-leverantörer som endast erbjuder VPN-programvara till namnet. Deras VPN-tjänster är gratis, men de ger begränsat skydd eller inget alls. De är vanligtvis bara fronter för kryptomineringsverksamhet eller medel för stjäla användardata. Vissa av dessa kommer att göra dig till en del av deras P2P-nätverk och använda dina systemresurser för att bryta kryptovalutor. Andra kommer att logga dina uppgifter på ett flagrant sätt och sälja dem till högstbjudande. Denna information innehåller vanligtvis de så kallade aktivitetsloggarna, som registrerar de webbplatser du besöker och din interaktion med dem. Hola VPN är ett starkt exempel på denna kategori.

Om du har en mycket begränsad budget så rekommenderar vi att du väljer en VPN-tjänst från vår lista över verkligt gratis VPN:er. De erbjuds av betrodda leverantörer och kommer att hålla dina Reddit-aktiviteter borta från nyfikna ögon. Tänk dock på att dessa gratis VPN-tjänster har begränsningar. Å andra sidan avråder vi starkt från att använda VPN-tjänster från den farliga kategorin, oavsett hur bra erbjudandet låter.

Varför använda VPN för Reddit?

Det finns många anledningar till varför Redditorer kan vilja använda VPN. De viktigaste inkluderar:

  • Ökad säkerhet på internet: VPN-tjänster dirigerar din data genom en krypterad tunnel och blockerar åtkomst för alla skadliga tredje-parter. Hackare, spionorganisationer, din internetleverantör och till och med Reddit själv kan inte missbruka vad de inte kan se. Att använda Reddit utan VPN lämnar din personliga information upp för stöld, särskilt på oskyddade offentliga Wi-Fi-nätverk. Med en VPN kan du surfa på Reddit på ett säkert och anonymt sätt.
  • Ökad integritet på nätet: VPN ersätter din verkliga IP-adress med en falsk. Med andra ord kan din trafik på Reddit aldrig spåras tillbaka till din verkliga IP, din fysiska plats eller till dig som individ. Din verkliga IP kan användas för att geo-lokalisera dig och arrangera alla slags attacker. Med en virtuell adress är du helt säker. Kom bara ihåg att hålla din Reddit-profil så anonym som möjligt om du verkligen vill behålla din integritet. Detta inkluderar att använda en anonym e-postadress vid registreringen.
  • Kringgå geografiska begränsningar: VPN är ett måste när du försöker öppna en landsspecifik videolänk på Reddit. Anslut bara till en VPN-server i det landet för att få en lokal IP-adress. Du kan också använda en VPN för att fritt komma åt Reddit även om din regering regelbundet beslutar att förbjuda det (som i Kina, Ryssland och Nordkorea).
  • Ta sig runt IP-förbud: När du portas hos Reddit så svartlistar de de facto din IP-adress. VPN-tjänster är de perfekta verktygen för att komma runt detta. Anslut bara till vilken server som helst så får du en ny ip som inte är svartlistad. Med detta sagt så uppmuntrar vi dig starkt att följa Reddits regler och aldrig missbruka det här alternativet.

Hur installerar jag en VPN att användas med Reddit?

De exakta stegen du behöver gå igenom för att installera din VPN beror på din valda leverantör och den enhet du vill använda den på. Att installera en VPN på din Windows-dator är till exempel mycket enklare än att konfiguera för en smart TV.

I de flesta fall är det detta du behöver göra:

Installera VPN steg för steg desktop

  1. Skapa ett konto på din VPN-leverantörs webbplats. Vanligtvis finns det en registreringsknapp högst upp på hemsidan.
  2. Ladda ner VPN-appen för din enhet. De flesta leverantörer omdirigerar dig till nedladdningssidan automatiskt när du abonnerar.
  3. Installera den nedladdade VPN-klienten. Detta är en mycket enkel process och bör bara ta någon minut.
  4. Logga in i din VPN-klient. Vanligtvis kan du fylla i samma referenser som du använde för att registrera dig på webbplatsen.
  5. Öppna en lista över serverplatser och klicka på servern du vill ansluta till.
  6. Klicka på den stora Anslut-knappen för att aktivera din VPN. Inom några sekunder ansluter din VPN dig till den valda platsen.

Om du behöver lite mer hjälp under installationsprocessen så erbjuder vår detaljerade VPN-recensionssida djupgående installationsguider för varje leverantör.

Avslutande tankar

De bästa VPN-tjänsterna för Reddit kan hjälpa dig att säkert och anonymt surfa på din favorit bland sociala nätverk. Den låter dig också kringgå geografiska begränsningar och komma runt ett oförtjänt förbud.

Om du söker efter det bästa allroundlösningen och kostnaden inte är något problem så är ExpressVPN det perfekta verktyget för dig. Har du inget emot att offra lite hastighet för en lägre prislapp? Då rekommenderar vi att du tar CyberGhost. Om du behöver samtidigt skydd för många enheter är Surfshark precis vad du behöver.

Om du vill se fler alternativ så kan du hitta dem på vår lista över årets bästa VPN:er.

Bästa VPN för Reddit - vanligt frågor

Ifall vår artikel inte täckte alla dina potentiella frågor så kan du hitta våra svar på de vanligaste frågorna nedan.

ExpressVPN har legat på toppen på VPN-marknaden ett bra tag nu. Den erbjuder förstklassig säkerhet, ett stort servernätverk, utmärkta hastigheter, oöverträffade funktioner för geoavblockering och en strikt icke-loggningspolicy. Kort sagt har den allt en säkerhetsmedveten Redditor någonsin lär behöva. Om du vill bläddra bland några andra alternativ så ta en titt på denna topp 3-lista över bästa VPN-tjänsterna för Reddit.

Det finns några bra gratis VPN-tjänster på marknaden, såsom PrivadoVPN, ProtonVPN och Hide.me, men de kommer med begränsningar (i hastighet, antal servrar och bandbredd). Dessa får inte misstas för skadliga gratis VPN-tjänster såsom Hola, som loggar och säljer din data eller använder din dator för att bryta kryptovalutor. Så om du letar efter solid gratis service så rekommenderar vi att du väljer någon från vår lista över bästa gratis VPN. De kanske inte kan konkurrera med VPN-jättarna, men de kommer åtminstone inte att logga din data eller kränka din integritet.

Helt enkelt för att de inte vill att någon annan ska veta vad de gör online. När du går ut på nätet attackeras din identitet och trafik ständigt. Alla vill övervaka varje steg du tar och tjäna pengar på din personliga information, inklusive Reddit själv. Genom att använda en VPN döljs din sanna identitet och onlineåtgärder från skadliga tredje parter. Tung kryptering förvränger din data. Dessutom ersätts din verkliga IP med en virtuell adress. Därför kan dina handlingar på Reddit inte spåras tillbaka till dig.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.