Hur man tittar på Hulu från var som helst i världen

Watch HULU from anywhere in the world (manual)
Klicka här för en sammanfattning av denna artikel
Vill du titta på Hulu utomlands? Använd vår steg-för-steg-guide!

Hulu är en strömningstjänst som många människor från hela världen vill titta på. Men den är endast tillgänglig i USA och Japan (med Hulu Japan) eftersom Hulu blockerar användare från andra länder. Trots detta kan du titta på Hulu utanför USA och Japan med en VPN. Den korta steg-för-steg-guiden som finns nedan kommer att berätta hur:

  1. Abonnera på en bra VPN-leverantör. Vi rekommenderar Surfshark. Att abonnera är enkelt: Gå till Surfshark webbplats genom att klicka på knappen nedan och gå igenom registreringsprocessen.
  2. Installera Surfshark VPN-appen på din enhet. Läs vår Surfshark-recension för en omfattande förklaring om hur detta går till.
  3. Öppna Surfshark-appen, logga in och anslut till en amerikansk VPN-server.
  4. Logga in på Hulu.com och börja titta!

Om du behöver mer hjälp med att ställa in Surfshark för Hulu, eller om du vill veta hur man skaffar ett Hulu-abonnemang utan att använda ett amerikansk kreditkort, fortsätt bara skrolla nedåt för att läsa hela artikeln.

Hulu är en amerikansk strömningstjänst med många olika filmer och serier. Den är perfekt när du har sett allt du ville se på Netflix och andra strömningstjänster. Den enda nackdelen är att Hulu endast är tillgänglig för datorer, TV-apparater och surfplattor i USA och Japan. Lyckligtvis finns det ett sätt att komma åt plattformen också från andra platser.

Varför kan jag inte titta på Hulu i mitt land?

Hulu tillåter endast användare från USA och Japan att få åtkomst till dess innehåll. Genom att kontrollera din IP-adress kan Hulu direkt se var du kommer ifrån. Baserat på den här platsen bestämmer Hulu sig för om den ska blockera din åtkomst till dess plattform eller inte. Om du inte är i USA eller Japan så ser du följande felmeddelande:

Som du ser i felmeddelandet har Hulu inte rätten att göra sin tjänst tillgänglig över hela världen. Sändningsrättigheter måste vanligtvis köpas och säljas per land eller region. Utan dessa rättigheter får tjänster som Hulu och Netflix inte visa innehåll för sina användare.

Hulu-appen (som är tillgänglig för Android, iOS och Windows) är också blockerad utanför USA och Japan. Tricket nedan för att kunna titta på Hulu utanför USA och Japan fungerar bäst om du tittar på Hulu med en webbläsaren på din dator. Genom att använda en VPN och ett separat Windows-, Google Play Store- eller Apple-konto inställt på USA (vilket ofta innebär att använda ett amerikansk kreditkort) kan du ladda ner Hulu-appen. Detta är dock ganska svårt att göra för dem som inte har tillgång till ett (amerikanskt) kreditkort.

Hur abonnerar jag på Hulu när jag inte är i USA?

Om du vill använda Hulu behöver du först ett Hulu-abonnemang. Att abonnera på Hulu är en ganska svårt för personer utanför USA och Japan. Vi har testat olika sätt att göra detta. Vi förklarar nedan det enklaste sättet som vi hittade.

Det enklaste sättet att abonnera på Hulu från var som helst i världen är att använda ett Hulu-presentkort. När du går till Hulu-webbplatsen är alternativen att du får betala för ditt Hulu-abonnemang med ett amerikansk kreditkort eller med ett amerikanskt PayPal-konto. Dessa alternativ fungerar inte för många. Du kan dock också köpa olika Hulu-presentkort i olika presentkortsbutiker. Detta inkluderar MyGiftCardSupply – en populär presentkortswebbplats.

MyGiftCardSupply accepterar PayPal-betalningar, även om ditt PayPal-konto är länkat till ett icke-amerikansk bankkonto. Observera att vår testare hade ett verifierat PayPal-konto, så du kanske också behöver ett för att kunna använda detta trick. Många presentkortsbutiker tillåter dig också att betala med kryptovalutor, såsom Bitcoins of Ethereum.

När du har köpt ett Hulu-presentkortet får du ett e-postmeddelande med en presentkortkod. Du kan nu använda presentkortkoden på Hulu-webbplatsen för att skaffa ett fungerande Hulu-abonnemang.

Följ stegen nedan för att aktivera Hulu-presentkortet:

  1. Öppna en inkognitoflik i din webbläsare (Chrome: Tryck på Ctrl + Shift + N, Firefox: Ctrl + Shift + P, Internet Explorer: Ctrl + Shift + P) eller radera alla cookies i förväg.
  2. Anslut till en amerikansk VPN-server enligt beskrivningen i nästa avsnitt.
  3. Besök denna sidan på din inkognitoflik: https://secure.hulu.com/start/gifting.
  4. Fyll i din Hulu-presentkortskod och följ stegen för att skapa ditt Hulu-konto.
  5. Användning av ett amerikanskt postnummer såsom 10001 (New York).
  6. När du registrerar dig väljer du vilken typ av Hulu-konto du vill ha.

När du har följt dessa steg har du ett fungerande Hulu-abonnemang.

Se Hulu över hela världen med en VPN

När du börjar abonnera på Hulu (eller om du redan hade ett abonnemang) kommer du fortfarande bara kunna se Hulu om du ändrar din virtuella plats till USA. Du kan göra detta genom att använda en VPN. Med en VPN kan du ändra din IP-adress till en IP-adress i USA, oavsett var du befinner dig i världen. På grund av detta används VPN också för att titta på Amerikanska Netflix från Europa.

De flesta VPN-leverantörer erbjuder mjukvara som gör att du snabbt och enkelt kan skapa en säker VPN-anslutning. All din internettrafik är krypterad för extra säkerhet och skickas via en VPN-server innan den vidarebefordras till sin slutliga onlinedestination (Hulus webbplats, i detta fall). Både din identitet och din fysiska plats förblir dold, vilket ger dig tillgång till webbplatser och tjänster runt om i världen som tidigare varit blockerade , inklusive Hulu.

Det finns både kostnadsfria och VPN-abonnemang man betalar för. Tyvärr är gratisalternativen ofta inte tillräckligt snabba för att titta på Hulu utan fördröjning eller andra problem. Dessutom arbetar kostnadsfria VPN-leverantörer ofta med datainskränkningar, vilket innebär att du inte kommer att kunna titta länge tills din VPN stängs av. Om du vill använda någon av de bästa VPN:erna måste du betala ett abonnemangsavgift. De tre alternativen som nämns nedan är alla av hög kvalitet och fungerar med Hulu.

Observera: Att använda en VPN strider ibland mot de ständigt förändrade användningsvillkoren för strömningstjänster. Detta kan också vara fallet för Hulu. Om du vill använda en VPN är det viktigt att läsa och beakta dessa användarvillkor och agera i enlighet därmed. Detta är användarens egna ansvar.

Surfshark: Se Hulu utomlands billigt

En billig men ändå bra VPN-leverantör som är lämplig för att titta på Hulu är Surfshark. Denna VPN-leverantör erbjuder många servrar, inklusive många i USA. Dessa servrar fungerar enkelt med Hulu. Dessutom låter Surfshark dig titta på den amerikanska versionen av Netflix och använda internet anonymt och säkert.

Surfsharks största fördel är att det för tillfället är ett av de billigaste VPN-alternativen som inte kompromissar med sin kvalitet. Kort sagt kan du verkligen lita på att Surfshark ger dig tillgång till Hulu utan problem och för en liten kostnad. Klicka på knappen i bannern nedan för att gå direkt till Surfsharks webbplats.

Surfshark
Erbjudande:
Surfa säkert och anonymt för endast 2,30 USD per månad
Från
$2.30
9.0
  • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
  • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
  • Billig med många extrafunktioner
Besök Surfshark

NordVPN: Otaliga servrar för att titta på Hulu

NordVPN är en säker och populär VPN-leverantör som klarar sig särskilt bra när det gäller att avblockera onlineinnehåll. De tusentals servrar som NordVPN har tillgängliga kan ge dig tillgång till alla typer av plattformar, inklusive Hulu. Dessutom har NordVPN användarvänlig programvara, vilket gör det snabbt och enkelt för alla nya användare att komma igång.

NordVPN
Erbjudande:
Endast 3,30 USD per månad för ett 2-årigt abonnemang plus 3 gratis månader
Från
$3.30
9.3
  • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
  • Trevlig och tilltalande app
  • Ingen loggning
Besök NordVPN

ExpressVPN: Strömning online utan fördröjning

Om du vill ha den bästa strömningsupplevelsen rekommenderar vi ExpressVPN. Denna VPN är genomgående ett bra alternativ, både för att titta på Hulu och för anonym, säker och gratis surfning på internet i allmänhet. ExpressVPN är det bästa allround-alternativet och är därför rankat som nummer ett på vår lista över bästa VPN. Det är också det snabbaste alternativet som vi testat. Den enda nackdelen med ExpressVPN är att det är en ganska dyr VPN, men den höga kvaliteten dem erbjuder kommer med en prislapp.

ExpressVPN
Vårt val
Vårt val
Erbjudande:
3 månader gratis med ett års abonnemang
Från
$6.67
8.9
  • Väldigt enkel VPN att använda
  • Perfekt för anonym surfning, nedladdning och strömning (ex.v. Netflix)
  • 3000+ servrar i 94 länder
Besök ExpressVPN

Installera en VPN och se Hulu över hela världen

Om du vill titta på Hulu med Surfshark eller någon annan VPN kan du följa dessa steg:

  1. Gå till webbplatsen för din valda VPN-leverantör, till exempel Surfshark-webbplatsen.
  2. Abonnera på tjänsten och skapa ett konto.
  3. Ladda ner den officiella programvaran från webbplatsen.
  4. Installera programvaran genom att följa stegen i installationsguiden.
  5. Öppna programvaran och logga in med kontot du skapade i steg 2.
  6. Klicka på ”Alla platser” (i Surfsharks fall) och välj en server i USA. När du har klickat på en server kommer du automatiskt att vara ansluten till VPN.
  7. Gå till Hulu webbplats och njut av serierna och filmerna som finns tillgängliga där.

Kom ihåg att du fortfarande behöver ett Hulu-konto för att titta på Hulu från andra länder än USA eller Japan. Om du inte är säker på hur du får ett Hulu-abonnemang när du inte är i USA eller i Japan kan du följa steg-för-steg-planen som anges under avsnittet ”Hur abonnerar jag på Hulu när jag inte är i USA?”, som finns högst upp i denna artikel.

Titta på Hulu på din smartphone eller surfplatta

Enligt Hulus officiella webbplats kan du titta på Hulu på din surfplatta, smartphone och bärbara dator. För att göra detta behöver du inte installera några ytterligare appar – förutom din VPN-app, det vill säga. När du är utomlands kan du också använda en amerikansk VPN-server på din surfplatta eller smartphone för att få åtkomst till Hulu.

Lyckligtvis har Surfshark, liksom många andra bra VPN:er, användbar programvara för din smartphone eller bärbara dator, och dessa finns i din app-butiken. Aktivera helt enkelt VPN-anslutningen på din smartphone och titta på Hulu utan problem.

Hulu: Ett brett sortiment av filmer och serier

Netflix är för närvarande en av de mest använda strömningstjänsterna i många länder. Tyvärr är urvalet av filmer och serier på Netflix begränsat i många länder. I detta fallet är Hulu ett bra alternativ för personer som både vill ha något nytt och de som helt enkelt vill ha fler valmöjligheter.

Hulu har ett brett utbud av serier och filmer som inte kan ses någon annanstans. Här är en lista över några av de mest populära filmerna och serierna som för närvarande är tillgängliga på Hulu:

  • Atlanta
  • Better Things
  • Black-ish
  • Bob’s Burgers
  • Brockmire
  • Brooklyn Nine-Nine
  • Buffy och vampyrerna
  • Difficult People
  • Empire
  • Fresh Off the Boat
  • It’s Always Sunny in Philadelphia
  • Killing Eve
  • Lost
  • Parasite
  • PEN15
  • Please Like Me
  • Ramy
  • Saturday Night Live
  • Seinfeld
  • Shrill
  • The Handmaid’s Tale
  • This Is Us

Förutom alla dessa filmer, shower och serier har Hulu också avtal med Disney.

Titta på Hulu var som helst i världen - vanliga frågor

Om du har en snabb fråga om att titta på Hulu när du inte är i USA eller Japan, läs våra Vanliga frågor nedan!

Ja, du kan titta på Hulu från var som helst i världen. Eftersom Hulu blockerar åtkomst från alla som inte befinner sig i USA (eller Japan), måste du följa ett par enkla steg för att titta på Hulu om du är någon annanstans i världen. Läs mer om hur du tittar på Hulu från var som helst i världen genom att klicka här.

Ja, du kan skaffa ett Hulu-konto utanför USA och Japan. Om du vill få ett Hulu-abonnemang när du till exempel är i Europa kan du använda Hulu-presentkort. Dessa presentkort låter dig betala för ett Hulu-konto utanför USA och Japan. Om du vill veta exakt hur detta görs, läs denna artikel.

Källor säger att Hulu borde vara tillgänglig i Europa 2021. För tillfället har inga specifika planer eller datum tillkännagivits. Lyckligtvis finns det en lösning för att kunna titta på Hulu i Europa, vilket kräver att du använder en VPN.

Specialist inom IT-kommunikation
Sandra har många års erfarenhet inom IT- och teknologisektorn som kommunikationsspecialist. Hon har också varit biträdande chef hos ett företag som specialiserar sig på IT, redaktionella tjänster och styrning av kommunikationsprojekt. För VPNoverview.com följer hon den relevanta utvecklingen inom cyberbrottslighet och integritet online.