Apper

Apper

Du har sikkert hørt noen si ordene "Det finnes en app for det!". Stadig flere selskaper, tjenester og butikker har laget sin egen app. Ved å laste ned alle disse appene til enheten din, deler du data om deg selv og enheten din. Hvor mye informasjon som samles inn om deg, varierer fra app til app. Det er veldig få apper der ute som er helt gratis: til og med gratisapper bruker ofte dataene dine til sin egen fordel, på en eller annen måte. Med andre ord, betaler du ikke med penger, men med informasjon om deg. Her vil vi diskutere flere populære apper og hvordan de håndterer personvernet ditt. Videre vil vi fortelle deg hvordan du kan administrere personvernet ditt på disse appene, så godt som mulig.

Dating-apper og personvern

Tinder, Happn, Grindr: Dating på nettet er ikke lenger så tabu som det en gang var. Mange single fra hele verden sveiper venstre og høyre for å finne den store kjærligheten, hver dag. Dating kan være en skikkelig kamp uansett hvordan du gjør det. Tross alt må du åpne deg for noen andre, du kan med andre ord ikke være helt anonym. Det er en mulig risiko med nettdating. Hvilken informasjon om deg selv deler du med resten av verden? Hvordan balanserer du bevaring av personvernet ditt med morsom og uforstyrrede nettdating? Følgende artikler viser deg hvordan du kan takle dette dilemmaet, på noen av de mest populære dating-appene og datingsidene.

Kontroversielle Apper

Noen apper blir til virkelige hypes eller blir til en standard i vår tid. Alle laster ned og bruker dem, men er det virkelig en klok ting å gjøre? Nedenfor er en rekke apper som er mye brukt, men som også kommer har noen brister i forhold til personvern. Disse appene kan for eksempel bruke ansiktsgjenkjenning eller lagre personlig informasjon om deg.

Strømme-apper og plattformer