Nettsikkerhet

Nettsikkerhet

Nettsikkerhet er viktig for alle. Spesielt nå for tiden er det lurt å sjekke hvor sikret du er på nettet. I vår artikkel om nettsikkerhet kan du finne tips og informasjon om hvordan du kan beskytte dine enheter og internettilkobling.

Nettkriminalitet

Nettkriminalitet er den typen kriminalitet som hovedsakelig forekommer på en datamaskin eller online. Etter hvert som flere og flere bruker internett hver dag, prøver kriminelle hele tiden å finne måter å utnytte dette på. Derfor er det viktig å være klar over farene ved nettkriminalitet. Fra folk som prøver å stjele kredittkort informasjonen din til identitetssvindel på nettet, i denne delen vil du lære om forskjellige typer nettkriminalitet , og hvordan du kan beskytte deg mot dem.

Bedrift

Internett for bedrifter og sikker utveksling av filer blir mer og mer viktig. Bedrifter er ikke lenger ankret til en bestemt beliggenhet og det har sine fordeler. Men sikkert nett er like viktig for bedrifter som individer, om ikke enda viktigere. I denne seksjonen vil du finne alt om sikker internett for bedrifter.