Hvordan få en gratis prøveversjon med Surfshark

Man clicking on "Free Trial" button below the Surfshark logo
Klikk her for å få et raskt sammendrag av denne artikkelen
Sammendrag: Hvordan få en gratis prøveversjon med Surfshark

Sjekk ut trinnene nedenfor hvis du vil prøve Surfsharks gratis prøveversjon:

 1. Gå til https://surfshark.com/ og klikk på «Kjøp nå»-knappen.
 2. Velg et abonnement og skriv inn din e-postadresse og betalingsinformasjon.
 3. Aktiver kontoen din og opprett et passord.
 4. Last ned Surfshark.
 5. Logg på kontoen din og nyt tjenesten.
 6. Avslutt kontoen din innen 30 dager for å få full refusjon.

Bruk av Surfsharks pengene tilbake garanti vil tillate deg å få pengene tilbake etter et par uker med å prøve ut tjenesten. Selv om du må betale på forhånd, betyr det å bruke denne garantien for å få tilbakebetaling at du kan nyte Surfshark uten å tape penger.

Fortsett å lese hele artikkelen vår for å lære mer om Surfsharks gratis prøveversjon og hvordan du kan be om refusjon.

Surfshark er en VPN som er relativt ny, men som allerede har vist seg å være en god tjeneste. Populariteten deres er ned til flere faktorer, inkludert Surfsharks billige abonnementer, deres utrolige brukervennlighet og de mange ekstrafunksjonene som følger med denne VPNen. For å lese om alt dette og mer, sjekk ut vår omfattende Surfshark anmeldelse. Vil du heller prøve tjenesten selv, uten å risikere å bruke penger på et produkt du ikke liker? Fortsett deretter å lese og finn ut hvordan du kan få en gratis prøveversjon av Surfshark.

Få en gratis prøveversjon med Surfshark

Leter du etter en måte å prøve Surfshark på uten å forplikte deg til en plan? Selv om det ikke er noen gratis prøveversjon med Surfshark, kan du dra fordel av 30-dagers pengene tilbake garanti for å prøve tjenestene deres. Hvis du misliker tjenesten, kan du bare be om pengene tilbake innen 30 dager. Selv om du er helt fornøyd, men ikke vil ha et abonnement, kan du fortsatt be om refusjon innen 30 dager.

Det er enkelt å få en gratis Surfshark VPN prøveperiode. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for tjenesten, laste ned Surfshark, nyte full tilgang i et par uker, og deretter be om refusjon før 30 dager er ute. Dette lar deg prøve Surfshark helt uten risiko. Hvis du ender med å like tjenesten, kan du bare beholde abonnementet ditt, selv om dette betyr at du vil være forpliktet til den betalte planen.

Slik får du et Surfshark abonnement gratis (30 dager)

Hvis du vil bruke Surfsharks pengene tilbake garanti, trenger du et abonnement først. Dette betyr at du må oppgi betalingsinformasjonen din og betale start gebyret bare for å få den tilbake når du ber om refusjon. Slik kan du få Surfshark gratis i 30 dager:

 1. Gå til https://surfshark.com/.
 2. Klikk på «Kjøp nå» knappen og velg en plan. Pengene tilbake garantien fungerer på alle planer, uansett lengde. Bare husk at hvis du bestemmer deg for å beholde VPN etter prøveperioden, vil to årsplanen spare deg for mer penger i det lange løp.Priser på utskriftsskjerm Surfshark januar 2021
 3. Skriv inn e-post adressen og betalingsmåten for å opprette kontoen din.
 4. Aktivér kontoen din ved å følge instruksjonene i e-post bekreftelsen som vil bli sendt til deg.
 5. Opprett passordet ditt og sørg for at det er sterkt.
 6. Last ned Surfshark VPN programvaren til enheten din. Du kan gjøre dette på din Windows datamaskin, men også på smarttelefonen din ved å laste ned appen fra App Store.
 7. Logg på kontoen din med e-post adressen og passordet.
  Surfshark Software
 8. Bruk «Koble til» knappen for automatisk å koble til den raskeste tilgjengelige serveren, eller bare velg din foretrukne server plassering fra listen.
 9. Nyt tjenesten og ikke glem å kontakte kundestøtte for å be om refusjon før pengene tilbake garantiperioden er over.

Viktig: mens Surfshark tilbyr betalinger i kryptovaluta, for eksempel Bitcoin, anbefaler vi å velge et av de andre betalingsalternativene hvis du ønsker å be om refusjon. Å få refusjon ved bruk av kryptovaluta kan komme med alle slags hindringer. Mange kryptovalutaer er ment å holde deg mer anonym, tross alt, noe som gjør det vanskeligere å få pengene tilbake, da det vil være vanskelig å bekrefte hvor pengene kom fra i utgangspunktet.

Hvordan får du refusjon fra Surfshark

Hvis du fortsatt ønsker å avslutte abonnementet når du har nådd slutten av den gratis prøveperioden, er det på tide å be om refusjon. Følg disse trinnene for å lære hvordan du får pengene tilbake fra Surfshark og kansellerer kontoen din:

 1. Besøk Surfshark nettstedet og klikk på Støtte nederst til høyre.
 2. Klikk på «Live chat» og fyll inn navn og e-post adresse.Surfshark support chat start window
 3. Velg «Surfshark VPN» avdelingen fra rullegardinmenyen.
 4. Skriv en kort melding som forklarer at du vil avslutte kontoen din, og klikk på Start chat knappen. Du blir koblet til en live supportagent.
 5. Fortell agenten at du vil ha full refusjon.
 6. Agenten vil veilede deg gjennom prosessen. De kan be om konto eller betalings informasjon.
 7. Når de bekrefter at de har kansellert kontoen din og tilbakebetalingen er behandlet, kan du lukke vinduet.
 8. Sjekk om du har mottatt refusjonen i løpet av de neste sju til ti virkedagene.

Med Surfshark trenger du ikke å oppgi noen grunn for å kansellere. Dette betyr at du kan få refusjon uten spørsmål. Du trenger imidlertid å være innenfor det 30-dagers vinduet for å få pengene tilbake. Hvis kontoen din er eldre enn 30 dager, kan du ikke få refusjon, selv om du avslutter kontoen din.

Gratis VPN kontra tilbakebetalingstid

Du er kanskje klar over de mange gratis VPNene som er tilgjengelige online. Det kan høres rart ut å velge en gratis prøveversjon basert på en begrenset pengene tilbake garanti fremfor en gratis tjeneste. Det er imidlertid en rekke grunner til at en betalt VPN er et bedre valg enn en gratis, selv om du bare er villig til å bruke den 30 dagers gratis prøveperioden.

Først og fremst en gratis løype med en førsteklasses tjeneste som Surfshark (eller ExpressVPN, NordVPN, eller CyberGhost) lar deg bruke alle funksjonene deres. Du vil ikke oppleve noen begrensninger, og du har full tilgang til hele VPN nettverket, full hastighet og ubegrenset data. Du vil også kunne bruke VPN på flere enheter, for eksempel på både telefonen og den bærbare datamaskinen din samtidig.

Disse tre faktorene er ofte begrenset med en gratis VPN, der server nettverket bare kan bestå av tre servere (i stedet for tusenvis), kan du være knyttet til visse fartsgrenser, eller du vil bare kunne beskytte en begrenset datamengde med VPN. Dette kan gjøre streaming med en gratis VPN utrolig vanskelig, om ikke umulig.

Det er sant at bruk av Surfsharks pengene tilbake garanti er litt mer stress enn bare å laste ned en tilfeldig gratis VPN. Du kan imidlertid være sikker på at Surfshark er en pålitelig VPN leverandør med gode alternativer, noe som ikke alltid er tilfelle med gratis VPN apper. Dette gjør bruk av tilbakebetalings perioden til et attraktivt alternativ for folk som ønsker å prøve en anstendig VPN uten å risikere å tape penger.

Hvorfor du bør bruke Surfshark

Surfshark har en rekke flotte funksjoner som gjør det til et godt valg når du leter etter en ny VPN tjeneste. Her er bare noen av grunnene til at du bør vurdere å bruke Surfshark:

 • Den har tusenvis av servere over hele kloden og oppdaterer dem kontinuerlig, så du vil ikke støte på VPN-blokker veldig ofte.
 • Surfshark har en streng policy for ingen logger, noe som betyr at de ikke lagrer din personlige informasjon eller IP-adresse og prøver sitt beste for å holde dataene dine på nettet så anonyme som mulig.
 • Den kan brukes på et ubegrenset antall enheter. Dette betyr at du kan dele Surfshark VPN kontoen din med hele familien din, på alle enhetene dine, uten noen gang å gå inn i en grense.
 • Tjenerne fungerer med flere strømmetjenester, inkludert Netflix (som gir deg tilgang til Netflix bibliotek i forskjellige land), Disney Plus, BBC iPlayer, og til og med utallige lokale strømmer og sports strømmer.
 • Surfshark bruker avanserte sikkerhets protokoller og AES-256-GCM kryptering, som sikrer at dataene dine er sikre og bare kan leses av de som er ment å se dem.
 • Den tilbyr ekstra funksjoner, inkludert en Whitelister, adblocker, MultiHop system og et GPS-spoofing alternativ på Android.
Surfshark
Tilbud:
Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
Fra
$2.30
9.0
 • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
 • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
 • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

Noen VPNer hevder at de tilbyr pengene tilbake-garanti, men følger faktisk ikke opp når du ber dem om refusjon. De kan komme med en unnskyldning og si at du har brukt opp for mye data for å kunne søke om refusjon, eller kundeservicen deres kan være så ille at du ikke engang kan nå dem før pengene tilbake-perioden er over .

Dette vil ikke skje med Surfshark: de har god kundestøtte som er tilgjengelig døgnet rundt. De vil håndtere forespørselen din forsiktig og følge opp løftene. Du kan stole på at Surfshark vil gi deg refusjonen, så lenge du er innenfor prøveperioden og kontakte dem med riktig informasjon.

Surfshark versus andre leverandører

Surfshark er ikke den eneste flotte VPNen som tilbyr en gratis prøveversjon basert på pengene tilbake garantien. Hvis du vil se hvordan denne leverandøren holder ut mot noen av de beste VPNene i verden, kan du sjekke våre sammenligninger:

Hvis du heller vil prøve en av de mange andre VPN-tjenestene på markedet, kan du gå til vårt sammenlignings verktøy. Vi gjennomgår alle aspekter ved disse VPNene, slik at du alltid vet hvilken som passer best for dine behov.

Vanlige spørsmål: Hvordan få en gratis prøveversjon med Surfshark

Lær mer om Surfsharks pengene-tilbake-garanti ved å klikke på et av de vanlige spørsmålene nedenfor!

Surfshark har ikke en ubegrenset gratis prøveperiode, men du kan bruke deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti til å prøve ut alle funksjonene deres uten å miste den første betalingen. Bare velg et abonnement og få pengene tilbake ved å be Surfshark om refusjon innen de første 30 dagene. Hvis du leter etter en gratis VPN (uten en 30-dagers grense), sjekk ut vår komplette guide til de beste gratis VPN-ene.

Gå til live chat-funksjonen på Surfshark-nettstedet og fortell kundeserviceagenten at du vil avbryte. Hvis du er innen 30 dager etter aktivering av kontoen din, kan du få pengene tilbake. Ellers kan du fortsatt avslutte kontoen din, men du vil ikke være kvalifisert for refusjon. Vil du vite hvordan du kan be om refusjon trinn for trinn? Les hele guiden vår her.

Du kan bruke Surfsharks 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve ut denne VPN-en. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto på Surfshark. Du må først betale for planen du registrerer deg for, men du vil få pengene tilbake hvis du avslutter kontoen din innen 30 dager. For å lære om hva du kan forvente når du bruker Surfshark, sjekk ut vår fullstendige anmeldelse.

Surfshark tilbyr ikke en gratis prøveversjon. I stedet gir de deg en sjanse til å prøve tjenestene deres med deres 30-dagers pengene tilbake garanti. Disse 30 dagene er en fin måte å finne ut om Surfshark passer for deg. Du kan registrere deg for hvilket som helst av abonnementsalternativene og fortsatt få pengene tilbake så lenge du kontakter kundestøtte innen 30-dagers grensen.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.