Hvordan få en gratis prøveversjon med ExpressVPN

Woman clicking on "Free Trial" button below the ExpressVPN logo
Klikk her for å få et raskt sammendrag av denne artikkelen
Sammendrag: Slik får du en gratis prøveversjon med ExpressVPN

Hvis du vil få en gratis prøveversjon med ExpressVPN, følger du bare disse trinnene:

 1. Besøk https://www.expressvpn.com/.
 2. Velg «Få ExpressVPN» og velg planen*.
 3. Følg trinnene for å opprette kontoen din.
 4. Last ned ExpressVPN til enheten din.
 5. Aktiver kontoen din.
 6. Før 30 dagers gratis prøveperiode er over, må du kontakte kundeservice for å avslutte kontoen din og få pengene tilbake.

* Det spiller ingen rolle hvilken plan du velger for 30-dagers pengene tilbake garanti. Imidlertid må du foreta en første betaling, som du deretter får tilbake etter at du har brukt pengene tilbake-garantien. Dette betyr at du til slutt kan nyte 30 dager med ExpressVPN gratis.

Sjekk ut vår fulle guide nedenfor for mer informasjon.

ExpressVPN er en av de mest populære VPNene i dette øyeblikket – og også en av de aller beste. Med sine rasende raske hastigheter og gode støtte har ExpressVPN deg dekket uansett hva du trenger. For å lære mer om ExpressVPN, sjekk ut vår komplette anmeldelse. Vil du få en gratis prøveversjon av ExpressVPN uten å miste penger på et abonnement? Så fortsett å lese!

Få en gratis prøveversjon med ExpressVPN

Selv med all anerkjennelsen rundt ExpressVPN, forstår vi hvorfor du kanskje vil prøve det gratis før du begynner å betale for å bruke VPN. Selv om ExpressVPN ikke har en full gratis prøveperiode, tilbyr de en 30 dagers pengene tilbake garanti. Du kan bruke dette til å prøve tjenesten før du forplikter deg.

I praksis betyr dette at du må registrere deg for ExpressVPN og betale den opprinnelige kostnaden for planen du ønsker. Hvis du avbryter innen 30 dager, får du full refusjon, noe som betyr at du ikke har brukt en krone. På denne måten kan du prøve ExpressVPNs komplette utvalg av tjenester for å se om det passer for dine behov.

Slik får du en ExpressVPN gratis prøvekonto (30 dager)

Å få en gratis måned med ExpressVPN er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto, nyte 30 dagers full tilgang og deretter be pengene tilbake innen denne 30 dagers perioden. Det er enkelt å installere ExpressVPN. Bare følg disse trinnene for å bruke ExpressVPN gratis prøveperiode i 30 dager:

 1. Besøk https://www.expressvpn.com.
  Nettsted for ExpressVPN gjennomgang
 2. Klikk på «Get ExpressVPN» og velg ett av de forskjellige plan alternativene. Det spiller ingen rolle hvilken plan du velger for 30 dagers pengene tilbake garanti, men husk at du må betale det opprinnelige beløpet for å begynne å bruke VPN.
  ExpressVPN pricing
 3. Skriv inn din e-post adresse og velg gyldig betalingsmåte. ExpressVPN tilbyr forskjellige metoder avhengig av posisjonen din.
 4. Kopier aktiveringskoden fra oversikten.
 5. Last ned ExpressVPN til enheten din og åpne den.
 6. Lim inn aktiveringskoden i tekstboksen som dukker opp.
 7. Logg deg på kontoen din med brukernavn og passord.
 8. Finn serveren du vil bruke, og klikk for å koble til.ExpressVPN App Screenshots New
 9. Før de 30 dagene er ute, avbryt abonnementet ditt via live chat støtte.

Viktig merknad: Å få refusjon blir mye vanskeligere hvis du velger å betale med Bitcoin. Dette er på grunn av anonymiteten som følger med denne typen betaling. Hvis du ikke har tenkt å bruke tjenesten etter 30 dagers perioden, anbefaler vi at du registrerer deg med PayPal eller et av de aksepterte kredittkortene.

Hvordan få refusjonen din fra ExpressVPN

Så du har hatt full tilgang til ExpressVPNs tjenester i et par uker, og nå vil du ha pengene tilbake. Hvordan gjør du det? Det er enkelt:

 1. Gå til ExpressVPN nettstedet og åpne 24/7 live chat. Du finner denne chatten ved å klikke «Support» øverst på siden og deretter «Kontakt kundestøtte». Alternativt kan du klikke på «Trenger du hjelp? Chat med oss!» meldingen nederst til høyre på skjermen.
  ExpressVPN Support nettsted
 2. Fortell chat boten du vil avslutte kontoen din. Chatboten overfører deg til en kundeserviceagent.
 3. Gi agenten beskjed om at du vil avbryte og fortell dem hvordan du betalte for tjenesten. Agenten vil kansellere kontoen din for deg.
 4. Når de har bekreftet at kontoen din er kansellert og refusjonen blir behandlet, kan du lukke vinduet.
 5. Vent opptil syv virkedager før pengene blir satt inn på kontoen din igjen.

Kundeservice agenten din kan spørre hvorfor du har bestemt deg for å avbryte. Du trenger ikke nødvendigvis å gi en solid grunn for å få kontoen din kansellert. Bare å si at du har bestemt deg for å stoppe abonnementet ditt er nok.

Sørg imidlertid for at du avslutter kontoen din før de 30 dagene er opp, ellers har du ikke lykke til når du skal få pengene tilbake. De tretti dagene begynner å telle fra det øyeblikket du abonnerer, så husk det!

Gratis VPN kontra tilbakebetalingstid

Du lurer kanskje på hvorfor du vil bruke en betalt VPN når det er gratis VPN. Fordelen med pengene tilbake-perioden med ExpressVPN er at du kan prøve alle tjenestene deres uten noen begrensninger. Gratis prøveversjoner er vanligvis et redusert eksempel på hva du kan forvente av den fullbetalte tjenesten, noe som gjør det vanskelig å bedømme om VPN passer for deg.

Bortsett fra det er påliteligheten til gratis VPNer vanligvis langt mindre konsekvent, noe som betyr at du kanskje må håndtere forsinkede internetthastigheter. ExpressVPN, derimot, er kjent for sine konsekvent raske tilkoblinger.

Videre har betalte VPNer, som ExpressVPN, et større nettverk av pålitelige servere. Dette betyr at du har mye mer valg når det gjelder å velge et sted over hele verden. Enten du vil gå på nettet som om du var i USA, Italia, Sør Afrika eller Japan, har ExpressVPN dekket deg. Gratis VPNer kan for det meste ikke tilby så mange servere.

Til slutt tilbyr betalte VPN vanligvis også mer omfattende kundestøtte enn gratis VPNer. ExpressVPNs støtte er tilgjengelig hele dagen, hver dag. Hvis du noen gang får et problem med VPN -en din, vil de være der for å hjelpe deg. Det samme servicenivået tilbys vanligvis ikke av gratis VPNer.

Ved å bruke pengene tilbake garantien for enhver tjeneste betyr det at du må betale først. Derfor kan det ikke virke som om det er gratis. Men siden du vil få pengene tilbake til slutt, vil vi råde deg til å bruke en gratis VPN hvis du vil ha den fulle premiumopplevelsen.

Hvorfor du bør bruke ExpressVPN

ExpressVPN er en utmerket tjeneste som sjelden skuffer. For å oppsummere alt, her er noen av de beste funksjonene og alternativene som er inkludert i et abonnement:

 • Ubegrenset båndbredde og data på alle servere.
 • Kundestøtte døgnet rundt gjennom live chat, med nøyaktige og raske svar.
 • Ultra raske og stabile VPN servere.
 • Fungerer på utallige enheter, inkludert Windows, Android, Mac, iOS og Linux.
 • Kryptering og lekkasje sikring for den aller beste beskyttelsen av dataene dine online, inkludert AES-256 encryption.
 • Streng ingen logg policy: ExpressVPN opererer fra De britiske Jomfruøyene, som har gode personvern lover, og bruker RAM serverer, noe som gjør det umulig å føre logg på sine klienter.
 • Tusenvis av servere i over 90 land, med flere steder i mange av disse landene.
 • Fungerer med Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, Disney+, HBO GO og utallige andre strømmetjenester.
ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
 • Super rask og enkel VPN
 • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
 • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

Å bruke ExpressVPNs 30 dagers gratis prøveperiode (ved å bruke pengene tilbake garantien) er risikofritt og et spesielt smart trekk hvis du ønsker å få tilgang til alle disse funksjonene midlertidig uten å bruke en cent. Noen VPN leverandører hevder å tilby pengene tilbake garantier, men gjør det faktisk ikke i praksis. Kundestøtten deres kan for eksempel være umulig å kontakte eller de kan bare tilby garantien i spesifikke tilfeller, avhengig av datamengden du har brukt.

ExpressVPN gjør ikke dette. Hvis du sier opp abonnementet ditt innen de angitte 30 dagene, får du pengene tilbake. Dette gjør ExpressVPN til et pålitelig valg uansett.

ExpressVPN mot andre leverandører

Vil du se hvordan ExpressVPN fungerer i sammenligning med andre populære VPN tjenester? Vi sammenlignet denne VPNen med sine største rivaler for å vise forskjellene og avgjøre hvilket som er det beste alternativet. Du kan lese alt om det her:

Disse tilbyderne gir også brukerne muligheten til å prøve tjenesten ved å bruke pengene tilbake-garantien. Hvis du vil ha mer informasjon om det, kan du lese disse artiklene:

Bortsett fra disse tjenestene er det mange andre VPNer rundt. Hvis du vil lære mer om dem og kanskje få et abonnement med dem, kan du se på vårt sammenlignings verktøy.

Vanlige spørsmål: Hvordan få en gratis prøveversjon med ExpressVPN

Har du spørsmål om bruk av ExpressVPN eller hvordan du får den risikofrie perioden? Sjekk ut våre vanlige spørsmål!

Selv om ExpressVPN ikke tilbyr en gratis versjon, kan du prøve den gratis i tretti dager. For å gjøre dette må du smart bruke pengene tilbake-garantien. Dette 30-dagers pengene-tilbake-tilbudet er tilgjengelig på alle ExpressVPN-planer og er en fin måte å finne ut om ExpressVPN er VPN-leverandøren for deg. Leter du etter en helt gratis VPN? Sjekk deretter vår liste over de beste gratis VPNene.

Hvis du vil avslutte ExpressVPN -kontoen din, trenger du bare å bruke live chat -funksjonen på ExpressVPN -nettstedet. Når du er koblet til en agent, kan du fortelle dem at du vil avslutte kontoen din. Hvis du fortsatt er i 30-dagers pengene tilbake-periode, får du pengene tilbake. Ellers blir kontoen din kansellert, men du får ikke refusjon. For mer detaljerte instruksjoner, klikk her.

Hvis du vil bruke ExpressVPNs 30-dagers gratis prøveperiode, må du opprette en konto på nettstedet deres. Når du har registrert deg, begynner 30-dagers tilbakebetalingstid. Sørg for å kontakte kundestøtte i tide for å si opp abonnementet og få pengene tilbake! Hvis du gjør dette riktig, kan du bruke ExpressVPN gratis i 30 dager. For å finne ut hva du kan forvente av ExpressVPN, sjekk ut vår komplette gjennomgang av denne VPNen.

ExpressVPN tilbyr ikke en gratis prøveperiode. I stedet har de en 30-dagers pengene-tilbake-garanti du kan bruke til å prøve tjenestene deres. Selv om du først må betale for abonnementet ditt, får du pengene tilbake hvis du sier opp abonnementet innen 30 dager. Dette vil i hovedsak gi deg en gratis ExpressVPN -prøveperiode. Denne guiden vil fortelle deg nøyaktig hvordan du gjør dette.

For å få refusjonen din fra ExpressVPN må du sørge for at du er innenfor 30-dagersvinduet, slik at tilbakebetalingstilbudet gjelder. Hvis det er mindre enn 30 dager siden du startet abonnementet ditt, kan du bare koble til live chat -vinduet på ExpressVPN -nettstedet for å be om refusjon og avslutte kontoen din.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.