Hvordan få en gratis prøveversjon med CyberGhost

Man clicking on "Free Trial" button below the CyberGhost logo
Klikk her for å få et raskt sammendrag av denne artikkelen
Sammendrag: Slik får du en gratis prøveversjon med CyberGhost

Er du interessert i en gratis prøveversjon med CyberGhost? Følg trinnene nedenfor for å starte gratis prøveperiode i dag:

 1. Gå til https://www.cyberghostvpn.com/.
 2. Klikk på «Gjør krav på avtale» og velg et abonnement*.
 3. Skriv inn din e -postadresse og betalingsinformasjon og opprett passordet ditt.
 4. Last ned CyberGhost til enheten din.
 5. Logg på tjenesten med brukernavn og passord for å begynne å bruke VPN.
 6. Avslutt kontoen din innen 14 eller 45 dager for å få full refusjon.

* Du må betale for planen din, men du kan få full refusjon så lenge du avbestiller innen 45 dager etter registrering (14 dager hvis du velger en måned til måned plan). Dette betyr at du til slutt har hatt en gratis prøveperiode.

For å lære mer om gratis prøveversjon av CyberGhost, samt hvordan du oppretter kontoen din og ber om refusjon, se vår komplette guide nedenfor!

CyberGhost er en betalt VPN leverandør som tilbyr et bredt spekter av funksjoner for din nytelse. Fra dedikerte servere for streaming og torrenting til syv samtidige tilkoblinger, CyberGhost VPN er et godt valg hvis du leter etter en god premium VPN. Likevel vil du kanskje prøve det før du abonnerer. På grunn av CyberGhosts pengene-tilbake-garanti, kan du få en gratis prøveversjon av denne tjenesten i opptil 45 dager.

Hvis du vil ha mer informasjon om CyberGhost, kan du sjekke vår anmeldelse. Vil du starte den gratis prøveperioden direkte? Vi vil fortelle deg nøyaktig hvordan du gjør dette i vår trinnvise plan nedenfor.

Få en gratis prøveversjon med CyberGhost

Det er alltid hyggelig å kunne prøve en tjeneste før du forplikter deg til et betalt abonnement. CyberGhost tilbyr teknisk sett ikke en gratis prøveversjon, men du kan fortsatt prøve den uten å tape penger. Ved å bruke pengene tilbake garantien kan du bruke CyberGhost gratis i opptil 45 dager.

CyberGhost har to forskjellige pengene tilbake garanti perioder. Hvis du registrerer deg for et årlig abonnement eller en plan som er lengre enn seks måneder, får du en 45-dagers pengene tilbake garanti. Hvis du bestemmer deg for å registrere deg for måned-til-måned-planen, er du kvalifisert for et 14-dagers tilbakebetalings tilbud.

For å prøve CyberGhost VPN og bruke pengene tilbake garantien, må du foreta din første betaling når du registrerer deg for tjenesten. Du får full refusjon hvis du avslutter kontoen din innen tidsrammen for pengene tilbake garantien.

Hvordan få et CyberGhost abonnement gratis (45 dager)

Hvis du vil prøve CyberGhost gratis, må du opprette en konto og deretter avslutte den før prøveperioden er over. Usikker på hvordan du gjør det? Vi guider deg gjennom prosessen trinn for trinn, slik at du kan få en gratis prøveperiode for CyberGhost i enten 14 eller 45 dager.

Se opp: hvis du får et CyberGhost abonnement via Apple App Store med kjøp i app, kan du ikke bruk pengene tilbake garantien. Sørg for at du registrerer deg via deres offisielle nettsted i stedet.

 1. Besøk https://www.cyberghostvpn.com.
  CyberGhost Homepage website
 2. Klikk på «Get the Deal» (eller en knapp med en lignende melding) og velg abonnementet du er interessert i. Husk: hvis du velger et abonnement for ett måned, vil pengene tilbake garantien være 14 dager. Hvis du velger et lengre abonnement (for ett, to eller tre år), har du en pengene tilbake periode som varer 45 dager. Du må alltid betale det opprinnelige beløpet for å komme i gang med CyberGhost, men du kan få pengene refundert senere.
  CyberGhost Prices November 2020
 3. Velg betalingsmetoden, fyll ut informasjonen din og skriv inn e-post adressen.
 4. Opprett passordet ditt for å fullføre kontoen.
 5. Last ned CyberGhost programvaren til enheten din.
 6. Logg deg på til tjenesten med brukernavn og passord.
 7. Velg en server eller la CyberGhost velge den beste for deg. Koble til, og nyt tjenesten så lenge du kan bruke pengene tilbake.
 8. Før prøveperioden er over, må du kontakte kundeservice og si opp abonnementet for å få refusjon.

Viktig merknad: Selv om du kan bruke Bitcoin til å betale for kontoen din, vil det sannsynligvis være vanskeligere å få refusjon med denne betalingsmåten. Vi anbefaler at du holder deg til kredittkort, PayPal eller Google Pay hvis du planlegger å avslutte kontoen din før refusjonsperioden utløper. Hvis du også vurderer å tegne et fullstendig abonnement på tjenesten, vil du spare penger hvis du registrerer deg for en plan med lengre varighet.

Hvordan få refusjonen din fra CyberGhost

Når du har hatt en gratis prøveperiode på CyberGhost i et par uker, må du bestemme deg for om du vil fortsette å bruke den eller ikke. Hvis du vil avslutte kontoen din og få pengene tilbake, følger du trinnene nedenfor:

 1. Besøk CyberGhost nettstedet og gå til «Hjelp» delen.
 2. Klikk på den blå støtteknappen nederst til høyre på skjermen.
 3. Skriv inn «få en refusjon» og deretter klikk på den blå «Live chat» knappen. (Merk: Live chat funksjonen ser ikke ut til å være online 24/7, så hvis denne knappen ikke vises, vil vi råde deg til å vente en time og prøve igjen.)
 4. Fyll ut et navn og e-post adressen din, velg språket du foretrekker, og skriv en melding om at du vil si opp abonnementet og få refusjon. Klikk deretter på «Start chaten«.
  CyberGhost Live Chat Website
 5. Be serviceagenten om å avbryte kontoen din.
 6. Gi agenten e-post adressen knyttet til kontoen din. De kan også be om ordrenummer for abonnementet ditt, så sørg for at du har det klart.
 7. Når de har bekreftet at du er kvalifisert for refusjon og at de vil lukke kontoen din, kan du lukke chat vinduet
 8. Sjekk kontoen din innen fem til ti virkedager for refusjon.

Når du avslutter kontoen din, trenger du ikke å angi en bestemt grunn. Bare fortell serviceagenten at du ønsker å kansellere, så behandler de refusjonen for deg. Det eneste du trenger å huske er at refusjonspolicydatoen avhenger av hvilken plan du bestemmer deg for å bruke. Sørg for at du vet om du valgte 14-dagers eller 45-dagers alternativet, og hold deg til disse tidsbegrensningene. Ellers får du ikke refusjon.

Du kan også sende e-post til CyberGhost for å be om refusjon, eller fylle ut et elektronisk skjema på nettstedet deres. Med live chat kan du imidlertid snakke direkte med en CyberGhost ansatt uten ventetid. Derfor anbefaler vi å bruke live chat.

Gratis VPN kontra tilbakebetalingstid

Du tror kanskje det er ganske vanskelig å gå gjennom denne prosessen for å få refusjon. Det finnes gratis VPNs på markedet, som du aldri trenger å betale for i utgangspunktet. Likevel er det grunner til å velge en prøveperiode, som med CyberGhost, ExpressVPN, Surfshark, eller NordVPN, over en helt gratis VPN tjeneste.

En grunn til at du kan vurdere å bruke gratis prøveversjon av CyberGhost i stedet for en gratis VPN, er at du får tilgang til dedikerte servere for torrenting og streaming. Dette betyr at du vil kunne blokkere mer innhold med CyberGhost, mens de fleste gratis VPNer ikke klarer å komme forbi noen VPN blokker som nettsteder som Netflix pleier å ha.

I tillegg har premium VPNer generelt mange flere servere enn gratis VPNer. Gratis leverandører er ganske begrenset i stabiliteten og omfanget av servere de kan tilby. I tillegg til dette har premium VPNer en tendens til å være mye raskere, mens gratis VPNer kan bremse tilkoblingen din.

Gratis VPNer kommer vanligvis med alle slags begrensninger som premium VPNer og gratis prøveversjoner ikke har. De kan for eksempel ha hastighets- eller data grenser, noe som betyr at du ikke vil kunne bruke den sikre tilkoblingen i sin fulle grad. Videre tillater de fleste gratis tjenester deg bare en tilkobling om gangen, mens premium VPNer tillater deg mer (syv, i tilfelle CyberGhost), slik at du for eksempel kan beskytte både smarttelefonen og den bærbare datamaskinen din.

Siden du må betale det opprinnelige beløpet for et abonnement når du starter din gratis prøveperiode, kan det ikke virke som om det er gratis. Du vil imidlertid få refusjon hvis du kontakter kundestøtte i tide. Tjenesten og funksjonene du får tilgang til ved bruk av CyberGhost gratis prøveversjon vil langt overstige det du vanligvis finner med en gratis VPN, noe som gjør det verdt et forsøk.

Hvorfor du bør bruke CyberGhost

CyberGhost har mange nyttige funksjoner som gjør det til et verdig alternativ å vurdere når du vil prøve en premium VPN. Noen av disse funksjonene inkluderer:

 • Tusenvis av servere mange steder over hele verden. CyberGhost har et omfattende servernettverk som stadig endres og vokser, slik at du alltid kan finne den riktige serveren for dine behov.
 • Dedikerte servere for streaming som lar deg se alt slags innhold fra Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime og utallige andre strømmetjenester.
 • Opptil syv samtidige tilkoblinger, slik at du kan beskytte flere enheter samtidig. Dette gjør CyberGhost til en god VPN å bruke for hele familien.
 • En streng policy for ikke logging, noe som betyr at CyberGhost ikke vil lagre online data eller nettstedene du besøkte. Dine aktiviteter på nettet forblir mer private.
 • Optimaliserte servere for torrenting, slik at du kan laste ned mer anonymt og mer trygt.
 • Kryptering på høyt nivå og DNS- og IP lekkasje beskyttelse. Med fokus CyberGhost plasserer på online sikkerhet og personvern, blir ditt online liv mye sikrere, enten du er hjemme på Wi-Fi eller på en kafé ved hjelp av et offentlig nettverk.
CyberGhost
Tilbud:
 Fra $1,99 per måned
Fra
$1.99
8.8
 • Meget brukervennlig
 • Høy kvalitet for en lav pris
 • Torrents og Netflix er mulig
Besøk CyberGhost

Du lurer kanskje på om pengene tilbake-garantien med CyberGhost er pålitelig nok. Noen tjenester hevder å jobbe med pengene tilbake-garantier, men følger faktisk ikke opp løftene. Kundestøtten deres kan for eksempel være umulig å nå eller de kan ha alle slags forhold før de godtar å gi deg refusjon.

Dette er ikke tilfellet med CyberGhost gratis prøveversjon. Så lenge du er i prøveperioden og har abonnert via nettstedet deres, vil kundestøtte kunne ordne refusjonen din på kort tid.

CyberGhost mot andre leverandører

CyberGhost er ikke den eneste VPN leverandøren av høy kvalitet som finnes. Andre tjenester har utrolig fine funksjoner og tilbud også. Hvis du tviler mellom CyberGhosts gratis prøveperiode og en gratis prøveversjon med en annen populær tjeneste, kan våre direkte sammenligninger kanskje hjelpe deg.

Vil du heller sjekke ut en av de mange andre VPNene på markedet? Se på vårt sammenlignings verktøy og våre forskjellige anmeldelser for å finne den perfekte VPNen for deg.

Vanlige spørsmål: Hvordan få en gratis prøveperiode med CyberGhost

Ta en titt på våre vanlige spørsmål nedenfor for å lære mer om hvordan du bruker pengene tilbake garantien til å prøve CyberGhost risikofritt!

Selv om CyberGhost ikke tilbyr en gratis prøveperiode, kan du dra fordel av pengene tilbake-retningslinjene for å prøve tjenesten deres. Hvis du velger en plan som er lengre enn seks måneder, kan du bruke CyberGhost i 45 dager og fortsatt få full refusjon. Hvis du velger måned-til-måned-planen, har du 14 dager på å få pengene tilbake. Vil du heller ha en helt gratis VPN uten prøveperiode? Sjekk ut denne komplette guiden til de beste gratis VPNene.

For å avslutte kontoen din, besøk CyberGhost -nettstedet og klikk på støtteknappen nederst til høyre på skjermen. Fortell agenten at du vil avslutte kontoen din og få refusjon. Hvis du er innenfor tilbakebetalingsvinduet, vil agenten bekrefte refusjonen og behandle kanselleringen. Du kan forvente at pengene blir refundert til kontoen din innen 5 til 10 virkedager.

Hvis du har brukt tjenesten lenger enn refusjonsperioden tillater, kan du fortsatt avslutte kontoen din. Bare husk at du ikke får refusjon. Les alt om hvordan du får refusjon fra CyberGhost her.

Du kan bruke CyberGhost gratis ved å registrere deg for en av planene deres og avslutte kontoen din innen pengene-tilbake-tidsrammen. Månedsplanen gir deg 14 dager for refusjon. De lengre planene kommer med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. For å lære hva du kan forvente av CyberGhost, les vår anmeldelse.

CyberGhost tilbyr ikke en gratis prøveversjon. Du kan imidlertid prøve det gratis ved å bruke pengene tilbake garantien. Lengden på tilbakebetalings perioden avhenger av abonnementet du bestemmer deg for å registrere deg for når du oppretter kontoen din. Måned til måned planen gir deg 14 dager til å prøve ut tjenesten og fortsatt få refusjon. De lengre planene gir hver en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Du må betale på forhånd når du oppretter kontoen din. Du får refusjon hvis du ber om det før fristen går ut.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.