Hvordan se Fox Sports over hele verden

Person raising his arms while watching a soccer match n Fox Sports
Klikk her for en oppsummering av denne artikkelen
Ønsker du å se du Fox Sports i utlandet? Det kan gjøres på få trinn:

Det er ikke mulig å se Fox Sports utenfor de utpekte regionene (USA, Sørøst-Asia, Nederland, Latin-Amerika og Brasil). Hvis du for eksempel har et abonnement på Fox Sports USA, kan du ikke se utenfra USA. Hvis du vil se Fox Sports uansett hvor du er, kan du gjøre det ved å endre IP-adressen din ved hjelp av en VPN. Slik gjør du det:

  1. Opprett en konto hos en VPN-leverandør. Vi anbefaler NordVPN.
  2. Installer VPN-programvaren og logg inn.
  3. Velg riktig VPN-server for ditt Fox Sports-abonnement.
  4. Slå på VPN og velg Fox Sports for å se på innholdet du ønsker!

Vi anbefaler bruk av NordVPN for Fox Sports:

Vil du vite mer om Fox Sports, hvordan installere en VPN og kringkastingsrettigheter? Da kan du lese artikkelen nedenfor.

Hvis du har et abonnement på Fox Sports, vil du sannsynligvis ikke gå glipp av dine favoritt sportsbegivenheter. Fox Sports er imidlertid ikke tilgjengelig overalt i verden, selv om du har et betalt abonnement. Dette har med kringkastingsrettigheter å gjøre.

Kringkasting rettigheter hindrer kanaler i å vise visse programmer eller hendelser i andre land. Hvis Fox Sports US for eksempel har rettighetene til å vise Super Bowl i USA, betyr det ikke at de ikke kan vise det i Europa.

Heldigvis kan du se favorittidretten din enkelt og raskt ved hjelp av et Virtual Private Network (VPN). Dette lar deg se på alle sport på iPhone, Android-smarttelefon, nettbrett, bærbar PC, Chromecast, Amazon Firestick og Smart TVer, uansett hvor du er.

Hvor kan jeg se Fox Sports?

Fox Sports har et verdensomspennende nettverk av kanaler, men de har alle forskjellige kringkastingsrettigheter. Dette betyr at hvis du har et abonnement i USA, ikke nødvendigvis har tilgang til Fox Sports i Brasil. Dette er stedene hvor du kan se Fox Sports:

  • USA
  • Sørøst-Asia
  • Nederland
  • Latin-Amerika
  • Brasil

I disse landene og regionene kan du få et Fox Sports-abonnement. Dette abonnementet vil gi deg tilgang til deres lokale strømmer. For eksempel: å få et abonnement på Fox Sports Brasil vil gi deg tilgang til Fox Sports Brasil og Fox Sports Nederland vil gi deg tilgang til nederlandske Fox Sports. Dette betyr også at hvis du har et abonnement på Fox Sports Brasil, har du ikke tilgang til nederlandske Fox Sports.

Hvis du vil ha tilgang til Fox Sports utenfor disse regionene, kan du bruke en VPN til å endre din virtuelle plassering. Dette fungerer også hvis du har abonnement på en versjon av Fox Sports, men ønsker å se den utenfor regionen den sender til.

Hvorfor kan jeg ikke se Fox Sports i utlandet?

Hvis du prøver å se Fox Sports utenfor det angitte området, vil du få en melding om «ingen tilgang/tilgang nektet». Det er også mulig at en strøm bare ikke lastes, og at du bare ser en svart skjerm.

Dette skyldes noe som heter kringkastingsrettigheter. Dette er avtaler som kringkasterne gjør med hverandre om hvor de kan kringkaste programmene sine. Selv om Fox Sports er en internasjonal kringkaster, fordeles kringkasterrettighetene per land eller region.

Se Fox Sports over hele verden med en VPN

Å se Fox Sports fungerer som følger: når du går online, har du tildelt en spesifikk IP-adresse. Denne IP-adressen inneholder posisjonen din, som viser at du har tilgang til internett fra et bestemt sted. Dette gjør at tjenester som Fox Sports kan se hvor du er. De kan deretter nekte deg tilgang til innholdet deres om nødvendig.

For å få tilgang, trenger du en IP-adresse i regionen for Fox Sports-abonnementet ditt. En VPN kan gjøre dette for deg. Den kobler deg til en ekstern server, som gir deg en IP-adresse som tilsvarer den serveren, i riktig region.

Det kan være en god ide å bruke en VPN med Fox Sports i følgende situasjoner:

  • Når du vil se Fox Sports, men du ikke bor i en av regionene der Fox Sports er tilgjengelig.
  • Når du har et Fox Sports-abonnement, men du skal til utlandet og fortsatt vil se en kamp eller Fox Sports-show.

En VPN kan også brukes til å se det mer omfattende Netflix-utvalget til amerikansk Netflix. Å omgå geografiske blokkeringer er faktisk en av hovedårsakene til at folk ønsker å endre IP-adressen sin.

Nettbegrensning Graphic Norsk

 De beste VPN-leverandørene for å se Fox Sports i utlandet

Hvis du vil se Fox Sports i utlandet ved hjelp av en VPN, er det viktig å velge en VPN-leverandør som har servere i regionen du har abonnement i. Ellers kan du ikke omgå blokkeringen av Fox Sports. For eksempel: hvis du har et abonnement på Fox Sports USA, trenger du en VPN med tilgang til amerikanske servere.

I tillegg trenger du en rask VPN hvis du ikke vil at strømmen din må bufre kontinuerlig. Til slutt, skal en VPN være brukervennlig og ikke for komplisert å installere. Basert på dette er det best å velge en av følgende VPN-er. Se vår andre side for en oversikt over alle VPN-ene vi har testet: de beste VPN-ene. Det finnes også gratis VPN-er, men disse har ofte data- eller hastighetsbegrensninger og er ikke godt egnet for å se Fox Sports.

NordVPN for Fox Sports

NordVPN er en god VPN for den prisbevisste forbrukeren. Denne VPN-leverandøren er kjent for sin sikkerhet, men er også rask nok til å strømme uten problemer. Derfor er NordVPN en passende VPN for å se Fox Sports i utlandet. Dessuten er NordVPN ganske lavt priset for en premium VPN.

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
  • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
  • Fin og tilfredsstillende applikasjon
  • Ingen logger
Besøk NordVPN

Surfshark for Fox Sports

Surfshark er et annet utmerket alternativ for å se Fox Sports uansett hvor du er. I tillegg er Surfshark for øyeblikket den billigste VPN-leverandøren. Du kan nyte alle fordelene med en VPN for under 2 dollar per måned, inkludert en pengene-tilbake-garanti på 30 dager. Les hele vår Surfshark-anmeldelse for mer informasjon.

Surfshark
Tilbud:
Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
Fra
$2.30
9.0
  • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
  • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
  • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

Hvordan konfigurerer jeg en VPN på datamaskinen min for å se Fox Sports?

Å konfigurere en VPN er ganske raskt og enkelt. Følg disse trinnene for å se Fox Sports med en gang:

VPN Desktop Steg for Steg

  1. Velg en VPN som har servere i regionen der du har et Fox Sports-abonnement, og opprett en konto med denne VPN-leverandøren. Vi personlig anbefaler NordVPN.
  2. Last ned VPN-programvaren fra leverandørens offisielle nettsted. På denne måten vet du at du har riktig programvare og siste versjon.
  3. Installer og åpne programvaren ved å gå gjennom trinnene i installasjonsveiviseren.
  4. Logg på med kontoen du opprettet i trinn 1.
  5. Velg den aktuelle serveren du vil koble til. Det betyr å velge en amerikansk server hvis du for eksempel vil se den amerikanske versjonen av Fox Sports.
  6. Slå på VPN.
  7. Åpne nettleseren din og gå til Fox Sports nettsted.
  8. Logg deg på Fox Sports, og nyt sportsbegivenheten!

Konfigurere en VPN på smarttelefon eller nettbrett for å se Fox Sports

Med Fox Sports kan du også se live-kamper via appen. Imidlertid blokkeres du hvis du bruker appen i utlandet uten å endre IP-adressen din. Heldigvis har de fleste VPN-er en praktisk smarttelefonapp som er enkel å sette opp. Du kan installere denne appen ved å følge trinnene nedenfor:

  1. Velg en VPN med servere på rett sted og opprett en VPN-konto. Vi personlig anbefaler NordVPN.
  2. Last ned appen fra VPN-leverandøren du ønsker. Gjør dette ved hjelp av nettstedet til VPN-leverandøren. På denne måten vet du at du har riktig programvare og den mest oppdaterte versjonen.
  3. Åpne VPN-appen og logg inn med kontoen din.
  4. Velg serveren du vil koble til. Husk at denne serveren må være i regionen du har Fox Sports-abonnementet.
  5. Slå på VPN. Du kan sjekke om den aktiveres øverst på skjermen, hvor et VPN-ikon vil vises.
  6. Åpne Fox Sports-appen.
  7. Klikk på kampen du vil se!

Fox Sports sender under koronavirus-pandemien

På grunn av koronavirus er de fleste sportsbegivenheter blitt kansellert. Som et resultat har Fox Sports midlertidig et mindre tilbud av live sport. De sender derfor forskjellige dokumentarer og eldre kamper som du kan glede deg over.

Installere en VPN på ruteren din

Hvis du vil koble alle enhetene dine via et VPN på én gang, kan du gjøre det ved å installere en VPN på ruteren. Som et resultat vil enhver enhet som får tilgang til internett gjennom den ruteren, automatisk beskyttes av VPN.

Det er ganske komplisert å installere en VPN på ruteren din. Først av alt, ruteren din må være egnet for at dette skal fungere. Heldigvis finnes det en praktisk guide på nettstedet vårt som forklarer hvordan du installerer VPN på ruteren trinnvis: Konfigurering av VPN på ruteren (DD-WRT trinnvis plan). På denne måten har du alle enhetene dine sikret med en VPN på kort tid.

Se Fox Sports i utlandet: Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om å se Fox Sports i utlandet? Kanskje finner du svaret i ofte stilte spørsmål nedenfor. Klikk på et spørsmål for å se svaret. Har du fortsatt et spørsmål? Legg igjen en kommentar nedenfor, så prøver vi å hjelpe deg så snart som mulig.

• USA
• Sørøst-Asia
• Nederland
• Latin Amerika
• Brasil

Det er måter å se Fox Sports fra andre steder også, som du kan lese om her.

Fox Sports fungerer ikke i utlandet på grunn av kringkastingsrettigheter. Dette er avtaler mellom kringkastere om hvor de har lov til å kringkaste visse programmer. Kringkastingsrettighetene er organisert land for land. Som et resultat av det kan du ikke se alle sendinger fra Fox Sports over hele verden. For eksempel: hvis du har et abonnement på Fox Sports Brasil, kan du bare se det i den regionen, ikke utenfor, med mindre du bruker en VPN.

Med en VPN kan du fremdeles se Fox Sports fra overalt i verden. Det er viktig å velge en VPN-leverandør som har servere i regionen du har abonnementet. En VPN vil praktisk talt endre posisjonen din. Dette gjør at du kan glede deg over et sportsarrangement uansett hvor du er.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese hele artikkelen: Hvordan du kan se Fox Sports over hele verden.

I de fleste land er bruken av VPN fullstendig lovlig. I noen land med veldig autoritære regjeringer, som Russland, Kina og Iran, er imidlertid bruk av VPN ikke tillatt.

Dessuten kan bruk av VPN være i strid med vilkårene for bruk av tjenester som Fox Sports. Du bør alltid lese disse vilkårene nøye og handle deretter.

NordVPN er den beste VPN-en for å se Fox Sports. VPN-en er trygg og egnet for rask strømming. Dette er perfekt hvis du ønsker å glede deg over favorittidretten din i utlandet via Fox Sports. NordVPN har også veldig god valuta for pengene. Les mer om NordVPN her.

Teknologijournalist
Ronella funderer alltid på hvordan vi kan gjøre vårt digitale samfunn så sikkert som mulig. Store digitale utviklinger betyr at vi alltid står ovenfor nye sikkerhetsproblemer. Ronella ønsker derfor å skape mer oppmerksomhet rundt nettsikkerhet og få folk til å være bevisst på risiko og fallgruver.